IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Наукові принципи зберігання продуктів

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Голуб, Д. Р.
dc.contributor.author Денисенко, Т. М.
dc.date.accessioned 2021-05-27T12:37:31Z
dc.date.available 2021-05-27T12:37:31Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/22382
dc.description Голуб, Д. Р. Наукові принципи зберігання продуктів / Д. Р. Голуб, Т. М. Денисенко // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. Тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт.2020 р.) : збірник тез доповідей. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 372-375. en_US
dc.description.abstract Консервування – це процес припинення життєдіяльності мікрофлори, яка спричиняє псування продуктів, та гальмує біохімічні процеси, що відбуваються у них під дією ферментів. При консервуванні продукти набувають здатності зберігатися тривалий час і не змінювати свої властивості: харчову і біологічну цінність, смак, зовнішній вигляд. Протягом терміну придатності до зберігання в консервах не відбувається суттєвих перетворень білків, жирів, вуглеводів та інших складових компонентів. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" en_US
dc.subject консервування en_US
dc.subject зберігання продуктів en_US
dc.title Наукові принципи зберігання продуктів en_US
dc.type Working Paper en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record