Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Голуб, Д. Р.![]() |
|
dc.contributor.author | Денисенко, Т. М.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2021-05-27T12:37:31Z | |
dc.date.available | 2021-05-27T12:37:31Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22382 | |
dc.description | Голуб, Д. Р. Наукові принципи зберігання продуктів / Д. Р. Голуб, Т. М. Денисенко // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. Тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт.2020 р.) : збірник тез доповідей. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 372-375. | en_US |
dc.description.abstract | Консервування – це процес припинення життєдіяльності мікрофлори, яка спричиняє псування продуктів, та гальмує біохімічні процеси, що відбуваються у них під дією ферментів. При консервуванні продукти набувають здатності зберігатися тривалий час і не змінювати свої властивості: харчову і біологічну цінність, смак, зовнішній вигляд. Протягом терміну придатності до зберігання в консервах не відбувається суттєвих перетворень білків, жирів, вуглеводів та інших складових компонентів. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | en_US |
dc.subject | консервування | en_US |
dc.subject | зберігання продуктів | en_US |
dc.title | Наукові принципи зберігання продуктів | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |