Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Половий, Д. В.![]() |
|
dc.contributor.author | Денисенко, Т. М.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2021-05-27T13:09:26Z | |
dc.date.available | 2021-05-27T13:09:26Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22388 | |
dc.description | Половий Д. В. Дослідження показників якості йогуртів, що реалізуються у вітчизняних торговельних мережах / Д. В. Половий ; наук. керівник Т. М. Денисенко // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. Тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт.2020 р.) : збірник тез доповідей. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 398-399. | en_US |
dc.description.abstract | Йогурти – один з найбільш перспективних сегментів молочної продукції в Україні. Вони є одним із улюблених продуктів населення, їх середньорічний приріст споживання, а відповідно і виробництва в Україні становить в середньому 10%. Згідно з ДСТУ 4343:2004, йогурт – це кисломолочний продукт з підвищеним вмістом сухих речовин, який виробляють сквашуванням молока культурами видів Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus salivarius subsp. thermophilus. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | en_US |
dc.subject | йогурт | en_US |
dc.subject | якість йогурту | en_US |
dc.title | Дослідження показників якості йогуртів, що реалізуються у вітчизняних торговельних мережах | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |