Короткий опис(реферат):
Рибні консерви –це продукти, що розфасовані в герметично закупорену тару, залиті
заливкою та піддані стерилізації. Вони є найбільш стійкими при зберіганні продуктами
переробки риби. За поживною цінністю та смаковими властивостями вони перевершують
сировину, з якої приготовані.
Суть розробки, основні результати:
Коток, В. Ю. Дослідження показників якості рибних консервів / В. Ю. Коток ; наук. керівник Т. М. Денисенко // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. Тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт.2020 р.) : збірник тез доповідей. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 403-405.