dc.contributor.author |
Буяльська, Н. П.
|
|
dc.contributor.author |
Негай, В. О.
|
|
dc.date.accessioned |
2021-07-01T06:48:52Z |
|
dc.date.available |
2021-07-01T06:48:52Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22801 |
|
dc.description |
Буяльська, Н. П. Використання цедри цитрусових плодів у виробництві хлібобулочних виробів / Н. П. Буяльська, В. О. Негай // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт. 2020 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 352-353. |
en_US |
dc.description.abstract |
Мета роботи: розробка технології пшеничного хліба збагаченого складу з
використанням цитрусових волокон. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
en_US |
dc.subject |
цедра |
en_US |
dc.subject |
цитрусові плоди |
en_US |
dc.subject |
виробництво |
en_US |
dc.subject |
хлібобулочні вироби |
en_US |
dc.title |
Використання цедри цитрусових плодів у виробництві хлібобулочних виробів |
en_US |
dc.type |
Working Paper |
en_US |