IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Використання рослинної сировини у технології льодяникової карамелі на паличці для підвищення біологічної цінності

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Гуз, М. О.
dc.contributor.author Челябієва, В. М.
dc.date.accessioned 2021-07-01T07:36:19Z
dc.date.available 2021-07-01T07:36:19Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/22802
dc.description Гуз, М. О. Використання рослинної сировини у технології льодяникової карамелі на паличці для підвищення біологічної цінності / М. О. Гуз ; наук. керівник В. М. Челябієва // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт. 2020 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 353-354. en_US
dc.description.abstract Мета роботи - науково-практично обґрунтувати і розробити льодяники карамельні на паличці з використанням кураги для підвищення біологічної цінності. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" en_US
dc.subject рослинна сировина en_US
dc.subject технологія en_US
dc.subject льодяникова карамель en_US
dc.subject біологічна цінність en_US
dc.title Використання рослинної сировини у технології льодяникової карамелі на паличці для підвищення біологічної цінності en_US
dc.type Working Paper en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу