IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Можливість використання порошку із броколі та цвітної капусти в технології пшеничного хліба

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Кулініч, О. М.
dc.contributor.author Замай, Ж. В.
dc.date.accessioned 2021-07-01T07:46:54Z
dc.date.available 2021-07-01T07:46:54Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/22803
dc.description Кулініч, О. М. Можливість використання порошку із броколі та цвітної капусти в технології пшеничного хліба / О. М. Кулініч ; наук. керівник Ж. В. Замай // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт. 2020 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 354-355. en_US
dc.description.abstract Проаналізувавши статтю, можна зробити висновок, що отримані зразки пшеничного хліба з додаванням досліджуваних порошків капусти виявили приємні органолептичні властивості, пористу м’якушку, привабливий колір. Включення їх в раціон харчування сприятиме поліпшенню структури харчування, збільшенню асортименту пшеничного хліба. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" en_US
dc.subject порошк en_US
dc.subject броколі en_US
dc.subject цвітна капуста en_US
dc.subject технологія en_US
dc.subject пшеничний хліб en_US
dc.title Можливість використання порошку із броколі та цвітної капусти в технології пшеничного хліба en_US
dc.type Working Paper en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record