dc.contributor.author |
Кулініч, О. М.
|
|
dc.contributor.author |
Замай, Ж. В.
|
|
dc.date.accessioned |
2021-07-01T07:46:54Z |
|
dc.date.available |
2021-07-01T07:46:54Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22803 |
|
dc.description |
Кулініч, О. М. Можливість використання порошку із броколі та цвітної капусти в технології пшеничного хліба / О. М. Кулініч ; наук. керівник Ж. В. Замай // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт. 2020 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 354-355. |
en_US |
dc.description.abstract |
Проаналізувавши статтю, можна зробити висновок, що отримані зразки пшеничного хліба з додаванням досліджуваних порошків капусти виявили приємні органолептичні властивості, пористу м’якушку, привабливий колір. Включення їх в раціон харчування сприятиме поліпшенню структури харчування, збільшенню асортименту пшеничного хліба. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
en_US |
dc.subject |
порошк |
en_US |
dc.subject |
броколі |
en_US |
dc.subject |
цвітна капуста |
en_US |
dc.subject |
технологія |
en_US |
dc.subject |
пшеничний хліб |
en_US |
dc.title |
Можливість використання порошку із броколі та цвітної капусти в технології пшеничного хліба |
en_US |
dc.type |
Working Paper |
en_US |