IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Розробка рецептури та технології приготування морквяно-вівсяного печива

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Прибитько, В. М.
dc.contributor.author Челябієва, В. М.
dc.date.accessioned 2021-07-02T06:27:42Z
dc.date.available 2021-07-02T06:27:42Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/22824
dc.description Прибитько, В. М. Розробка рецептури та технології приготування морквяно-вівсяного печива / В. М. Прибитько ; наук. керівник В. М. Челябієва // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт. 2020 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 361-362. en_US
dc.description.abstract Метою роботи є розробка рецептури і технології приготування вівсяного печива з додаванням моркви. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" en_US
dc.subject розробка рецептури en_US
dc.subject технологія приготування en_US
dc.subject морквяно-вівсяне печиво en_US
dc.title Розробка рецептури та технології приготування морквяно-вівсяного печива en_US
dc.type Working Paper en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу