IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University
Search
Login
українська
English
ISSN 2415-363X
IRChNUT Home
→
НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНІ ВИДАННЯ
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 10 out of a total of 21 results for community: НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНІ ВИДАННЯ.
(0.002 seconds)
Now showing items 1-10 of 21
1
2
3
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Технологія харчових виробництв : методичні вказівки для самостійного опрацювання розрахунків пофазних і виробничих рецептур для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання
Ксенюк, М. П.
(
Чернігів: ЧНТУ
,
2016
)
Методичні вказівки до складання схем технологічних процесів хлібопекарського виробництва для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання
Ксенюк, М. П.
(
Чернігів: ЧНТУ
,
2016
)
Кондитерське виробництво : методичні вказівки до виконання дипломного проекту для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" освітнього рівня «бакалавр».
Ксенюк, М. П.
(
Чернігів: ЧНТУ
,
2017
)
Основи кулінарної майстерності : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 – Харчові технології та інженерія
Ксенюк, М. П.
;
Сиза, О. І.
(
Чернігів: ЧНТУ
,
2014
)
Технологія харчових виробництв : методичні вказівки до виконання курсового проекту для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання
Ксенюк, М. П.
(
Чернігів: ЧНТУ
,
2016
)
Санітарно-технічна та енергетична частина : методичні вказівки до виконання дипломного проекту для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" освітнього рівня «бакалавр»
Ксенюк, М. П.
(
Чернігів: ЧНТУ
,
2016
)
Технологія харчових виробництв : методичні вказівки до виконання курсової роботи для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання
Ксенюк, М. П.
(
Чернігів: ЧНТУ
,
2016
)
Харчові технології : програма ознайомчої практики на харчових підприємствах для студентів спеціальності 181 «Харчові технології»
Городиська, О. В.
;
Ксенюк, М. П.
;
Сиза, О. І.
(
Чернігів: ЧНТУ
,
2016
)
Розрахунок здобних сухарних виробів : методичні вказівки до виконання дипломного проекту для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" освітнього рівня «бакалавр»
Ксенюк, М. П.
(
Чернігів: ЧНТУ
,
2016
)
Розрахунок бубличних виробів : методичні вказівки до виконання дипломного проекту для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" освітнього рівня «бакалавр»
Ксенюк, М. П.
(
Чернігів: ЧНТУ
,
2017
)
Now showing items 1-10 of 21
1
2
3
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Links
National University "Chernihiv Polytechnic"
Scientific Library of the National University "Chernihiv Polytechnic"
All of IRChNUT
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Community
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
User Registration
Discover
Author
Ксенюк, М. П. (21)
Сиза, О. І. (5)
Городиська, О. В. (3)
Subject
харчові виробництва (4)
розрахунок (3)
технологія (3)
бубличні вироби (1)
кондитерське виробництво (1)
кулінарна майстерність (1)
лінія соломки (1)
санітарно-технічна частина (1)
сухарні вироби (1)
технології (1)
... View More
Date Issued
2019 (3)
2018 (3)
2017 (4)
2016 (10)
2014 (1)