Перегляд зібрання за групою - Автори 2ea38992-d4ef-408e-bdeb-24498bb91ca4

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 20 із 55  далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Аналіз ефективності застосування ферментних препаратів та вимоги щодо їх безпечності в крафтовому виробництві пиваЗамай, Ж. В.; Гуменюк, О. Л.; Хребтань, О. Б.; Пономаренко, С. І.; Іваненко, К. М.
2012Аналітична хімія : конспект лекцій для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»Челябієва, В. М.; Гуменюк, О. Л.; Буяльська, Н. П.
2015Аналітична хімія : навч. посібникЧелябієва, В. М.; Сиза, О.І.; Гуменюк, О.Л.
2011Безпека праці та промислова санітарія: курс охорони праці для студентів інженерно-економічного напряму підготовкиТкачук, К. Н.; Гуменюк, О. Л.; Бивойно, Т. П.; Денисова, Н. М.; Челябієва, В. М.; Ткачук, К. К.; Буяльська, Н. П.
2017Бісквітний напівфабрикат підвищеної харчової цінності з добавкою лляного шротуГуменюк, О. Л.; Городиська, О. В.; Ксенюк, М. П.
2015Використання ароматизованої олії у випічці здобних хлібобулочних виробівГуменюк, О. Л.; Ксенюк, М. П.; Шупило, К. О.; Семенюк, О. Ю.
2021Використання інноваційної сировини (кіноа, чорний кмин, кунжут) та її вплив на властивості пшенич-ного хлібаЗамай, Ж. В.; Гуменюк, О. Л.; Волкова, Р. М.; Хребтань, О. Б.; Цибуля, С. Д.; Пасов, Г. В.
2016Доцільність використання плодів горобини для попередження пліснявіння хлібаГуменюк, О. Л.; Ксенюк, М. П.; Зінченко, Ю. С.; Деркач, Т. Л.
2017Загальні технології харчових виробництв. Переробка м’яса. Переробка овочів і фруктів. Виробництво вина : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології"Гуменюк, О. Л.
2019Заміна гідрогенізованих жирів на рослинну олію у складі борошняних кондитерських виробівГуменюк, О. Л.; Ксенюк, М. П.; Дениско, О. М.; Кирій, А. С.
2015Исследование влияния производных 3,4-дихлор-(2н)-пиридазин-3-она на коррозионную стойкость сталиСиза, О. І.; Челябієва, В. М.; Гуменюк, О. Л.; Квашук, Ю. В.
2014Квантово-хімічне прогнозування інгібуючої дії гетероциклічних сполукЧелябієва, В. М.; Гуменюк, О. Л.; Міщенко, М.
2023Композиційна суміш горохового борошна і солоду житнього як поліпшувач для хлібобулочних виробів з борошна пшеничного вищого сортуГуменюк, О. Л.; Сахута, Л. А.; Коленченко, А. Ю.
2022Наскрізна програма практики : методичні вказівкиля здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології галузі знань 18 Виробництво та технології освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» всіх форм навчання /Хребтань, О. Б.; Гуменюк, О. Л.; Замай, Ж. В.; Волкова, Р. М.
2012Неорганічна хімія : конспект лекцій для студентів напрямів підготовки: 6.030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво»; 6.070106 «Автомобільний транспорт»; 6.051801 «Деревооброблювальні технології»; 6.091302 «Метрологія та вимірювальна техніка»Буяльська, Н. П.; Челябієва, В. М.; Гуменюк, О. Л.
2022Ознайомча практика : методичні вказівки для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" освітньо-професійної програми "Харчові технології та інженерія" всіх форм навчанняХребтань, О. Б.; Гуменюк, О. Л.; Іваненко, К. М.; Волкова, Р. М.
2020Основи охорони праці : методичні вказівки до лабораторних робіт для студентів всіх спеціальностейГуменюк, О. Л.
2020Основи охорони праці : методичні вказівки до виконання контрольної роботи для студентів спеціальності 125 "Кібербезпека"Гуменюк, О. Л.
2020Основи охорони праці : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи для студентів спеціальності 152 "Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка"Гуменюк, О. Л.
2020Основи охорони праці : методичні вказівки до практичних робіт для студентів спеціальності 125 "Кібербезпека"Гуменюк, О. Л.