DSpace JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Перегляд зібрання за групою - Автори 2ea38992-d4ef-408e-bdeb-24498bb91ca4
Результати 1 до 20 із 55
далі >
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2022 | Аналіз ефективності застосування ферментних препаратів та вимоги щодо їх безпечності в крафтовому виробництві пива | Замай, Ж. В.; Гуменюк, О. Л.; Хребтань, О. Б.; Пономаренко, С. І.; Іваненко, К. М. |
2012 | Аналітична хімія : конспект лекцій для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» | Челябієва, В. М.; Гуменюк, О. Л.; Буяльська, Н. П. |
2015 | Аналітична хімія : навч. посібник | Челябієва, В. М.; Сиза, О.І.; Гуменюк, О.Л. |
2011 | Безпека праці та промислова санітарія: курс охорони праці для студентів інженерно-економічного напряму підготовки | Ткачук, К. Н.; Гуменюк, О. Л.; Бивойно, Т. П.; Денисова, Н. М.; Челябієва, В. М.; Ткачук, К. К.; Буяльська, Н. П. |
2017 | Бісквітний напівфабрикат підвищеної харчової цінності з добавкою лляного шроту | Гуменюк, О. Л.; Городиська, О. В.; Ксенюк, М. П. |
2015 | Використання ароматизованої олії у випічці здобних хлібобулочних виробів | Гуменюк, О. Л.; Ксенюк, М. П.; Шупило, К. О.; Семенюк, О. Ю. |
2021 | Використання інноваційної сировини (кіноа, чорний кмин, кунжут) та її вплив на властивості пшенич-ного хліба | Замай, Ж. В.; Гуменюк, О. Л.; Волкова, Р. М.; Хребтань, О. Б.; Цибуля, С. Д.; Пасов, Г. В. |
2016 | Доцільність використання плодів горобини для попередження пліснявіння хліба | Гуменюк, О. Л.; Ксенюк, М. П.; Зінченко, Ю. С.; Деркач, Т. Л. |
2017 | Загальні технології харчових виробництв. Переробка м’яса. Переробка овочів і фруктів. Виробництво вина : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" | Гуменюк, О. Л. |
2019 | Заміна гідрогенізованих жирів на рослинну олію у складі борошняних кондитерських виробів | Гуменюк, О. Л.; Ксенюк, М. П.; Дениско, О. М.; Кирій, А. С. |
2015 | Исследование влияния производных 3,4-дихлор-(2н)-пиридазин-3-она на коррозионную стойкость стали | Сиза, О. І.; Челябієва, В. М.; Гуменюк, О. Л.; Квашук, Ю. В. |
2014 | Квантово-хімічне прогнозування інгібуючої дії гетероциклічних сполук | Челябієва, В. М.; Гуменюк, О. Л.; Міщенко, М. |
2023 | Композиційна суміш горохового борошна і солоду житнього як поліпшувач для хлібобулочних виробів з борошна пшеничного вищого сорту | Гуменюк, О. Л.; Сахута, Л. А.; Коленченко, А. Ю. |
2022 | Наскрізна програма практики : методичні вказівкиля здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології галузі знань 18 Виробництво та технології освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» всіх форм навчання / | Хребтань, О. Б.; Гуменюк, О. Л.; Замай, Ж. В.; Волкова, Р. М. |
2012 | Неорганічна хімія : конспект лекцій для студентів напрямів підготовки: 6.030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво»; 6.070106 «Автомобільний транспорт»; 6.051801 «Деревооброблювальні технології»; 6.091302 «Метрологія та вимірювальна техніка» | Буяльська, Н. П.; Челябієва, В. М.; Гуменюк, О. Л. |
2022 | Ознайомча практика : методичні вказівки для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" освітньо-професійної програми "Харчові технології та інженерія" всіх форм навчання | Хребтань, О. Б.; Гуменюк, О. Л.; Іваненко, К. М.; Волкова, Р. М. |
2020 | Основи охорони праці : методичні вказівки до лабораторних робіт для студентів всіх спеціальностей | Гуменюк, О. Л. |
2020 | Основи охорони праці : методичні вказівки до виконання контрольної роботи для студентів спеціальності 125 "Кібербезпека" | Гуменюк, О. Л. |
2020 | Основи охорони праці : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи для студентів спеціальності 152 "Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка" | Гуменюк, О. Л. |
2020 | Основи охорони праці : методичні вказівки до практичних робіт для студентів спеціальності 125 "Кібербезпека" | Гуменюк, О. Л. |