Перегляд зібрання за групою - Автори 9737a4b0-24c7-437b-9614-d6af82ca4be8

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 20 із 105  далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2013About the Practical Importance of Review of Definitions of Rural TourismАлєшугіна, Н. О.
2015Cучасні методологічні концепції дослідження продовольчої безпеки україниЗеленська, О. О.; Зеленський, С. М.; Алєшугіна, Н. О.
2016Efficiency estimate of the state support mechanism for Ukrainian agricultural sectorЗеленська, О. О.; Зеленський, С. М.; Алєшугіна, Н. О.
2021Some aspects of the influence of the Covid-19 pandemic on the development of tourism in the worldАлєшугіна, Н. О.; Зеленська, О. О.; Кальченко, О. М.; Зеленський, В. С.
2021SWOT-аналіз та оцінка фінансування кадрового забезпечення туристичної сфери Чернігівської області за рахунок місцевих бюджетівЗеленська, О. О.; Алєшугіна, Н. О.; Зеленський, В. С.; Леоненко, А. В.
2021SWOT-аналіз туристичної інфраструктури Чернігівщини та фінансове забезпечення її розвитку за рахунок місцевих бюджетівЗеленська, О. О.; Алєшугіна, Н. О.; Зеленський, В. С.
2005Активізація інвестиційно-інноваційної діяльності в розвитку рекреаційного господарства ПоліссяАлєшугіна, Н. О.
2004Альтернативні різновиди туризму в контексті сталого розвитку УкраїниАлєшугіна, Н. О.
2023Антикризовий менеджмент в закладах ресторанного господарства в умовах російсько-української війниАлєшугіна, Н. О.; Зеленська, О. О.
2016Визначення стратегічних напрямів розвитку рекреаційного господарства регіонуАлєшугіна, Н. О.
2015Використання легенд у просуванні готельно-ресторанних послугАлєшугіна, Н. О.
2020Випускна кваліфікаційна робота : методичні вказівки щодо виконання та оформлення випускних кваліфікаційних робіт для здобувачів вищої освіти галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 242 “Туризм” освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр», «магістр» денної форми навчанняЗеленська, О. О.; Алєшугіна, Н. О.; Роговий, А. В.
2019Виробнича практика: методичні вказівки : з виробничої практики для здобувачів вищої освіти галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 242 “Туризм” освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної форми навчанняЗеленська, О. О.; Алєшугіна, Н. О.; Роговий, А. В.
2016Вплив наслідків аварії на ЧАЕС на розвиток туристично-рекреаційної діяльності в УкраїніАлєшугіна, Н. О.
2010В’їзний туризмКоваль, П. Ф.; Алєшугіна, Н. О.; Андрєєва, Г. П.; Зеленська, О. О.; Григор’єва, Т. В.; Пархоменко, О. Г.; Дудко, В. Б.; Михайловський, М. О.; Бондар, С. І.
2019Гастрономічна пропозиція Чернігівщини та напрями її розширення в контексті розвитку в’їзного туризмуАлєшугіна, Н. О.; Зеленська, О. О.
2024Географія туризму : зошит для практичних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 242 "Туризм і рекреація". І частинаАлєшугіна, Н. О.; Зеленська, О. О.
2024Географія туризму : зошит для практичних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 242 "Туризм і рекреація". ІІ частинаАлєшугіна, Н. О.; Зеленська, О. О.
2024Географія туризму : методичні вказівки до виконання курсової роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 242 "Туризм і рекреація"Алєшугіна, Н. О.; Зеленська, О. О.
2024Географія туризму : методичні вказівки до практичних занять та самостій-ної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 242 "Туризм і рекреація". ІІ частинаАлєшугіна, Н. О.; Зеленська, О. О.