DSpace JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Перегляд зібрання за групою - Автори c739853c-7d77-4504-a4f8-362cb718592a
Результати 1 до 11 із 11
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2015 | Аналітична хімія : навч. посібник | Челябієва, В. М.; Сиза, О.І.; Гуменюк, О.Л. |
2016 | Біохімія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робот для студентів спеціальності 227 " Фізична реабілітація" | Савченко, О. М.; Челябієва, В. М.; Сиза, О. І. |
2013 | Біохімія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" | Савченко, О. М.; Сиза, О.І. |
2014 | Вторинна сировина харчових виробництв у інгібіторному захисті сталей | Сиза, О. І.; Савченко, О. М.; Корольов, О.; Авер’янов, Ф. |
2002 | Задачі і вправи з хімії для студентів спеціальності 6.090800 "Електричні системи та мережі” | Красовський, О.М.; Сиза, О.І.; Челябієва, В. М. |
2018 | Отримання пектину з вичавків смородини для виготовлення зефіру на основі аґрусового пюре | Челябієва, В. М.; Сиза, О. І.; Савченко, О. М. |
2014 | Розробка технологічних основ для підвищення підйомної сили хлібопекарських дріжджів | Савченко, О. М.; Челябієва, В. М.; Сиза, О. І. |
2018 | Склад кексу "Вівсяно-кукурудзяний": патент 125949 UA | Челябієва, В. М.; Сиза, О. І.; Савченко, О. М.; Михуля, І. М |
2018 | Технологія виготовлення житньо-пшеничного хліба на заквасках із використанням перцю болгарського сухого | Cавченко, О. М.; Лемеш, М. В.; Гунько, Д. В.; Сиза, О. І.; Челябієва, В. М. |
2022 | Інгібітори корозії для захисту поверхні обладнання військової техніки | Савченко, О. М.; Сиза, О. І.; Городиська, О. В.; Гейко, В. В.; Гута, С. С. |
2011 | Інгібіторний захист обладнання харчової промисловості | Сиза, О. І.; Савченко, О. М.; Квашук, Ю. В.; Гаценко, С. В. |