Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/11395
Назва: Охорона навколишнього середовища. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
Автори: Савченко, О. М.
Сиза, О. І.
Челябієва, В. М.
Дата публікації: 2016
Короткий огляд (реферат): Даний практикум містить 17 лабораторних робіт із охорони навколишнього середовища, які укладено відповідно до навчальної програми дисципліни “Охорона навколишнього середовища” підготовки фахівців напряму 6.051701 «Харчові технології та інженерія» та навчальною програмою. При цьому особливу увагу приділено сучасним методам дослідження стану навколишнього середовища, основним поняттям та законам екології, будови довкілля та ін. Спеціальні питання відображено в роботах з вивчення методик визначення основних показників якості води, ґрунту та повітря, що знаходять застосування в промисловості.
Опис: Охорона навколишнього середовища : метод. вказ. до виконання лаб. робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» / уклад.: О. М. Савченко, О. І. Сиза, В. М. Челябієва. – Чернігів : ЧНТУ, 2016. – 101 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/11395
Розташовується у зібраннях:Челябієва В. М.: навчально-методичні видання
Савченко О. М.: навчально-методичні видання
Сиза О. І.: навчально-методичні видання
Природничі науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Охорона навкол.середовища.pdf1,6 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.