Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/15207
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧелябієва, В. М.
dc.contributor.authorСиза, О. І.
dc.contributor.authorСавченко, О. М.
dc.date.accessioned2017-10-20T09:00:11Z
dc.date.available2017-10-20T09:00:11Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/15207
dc.descriptionОснови виробництва продуктів оздоровчого призначення : мет. вказ. до виконання лаб. робіт для студентів галузі знань – 18 "Виробництво та технології", спеціальність – 181 "Харчові технології" / укл. : В. М. Челябієва, О. І. Сиза, О. М. Савченко. – Чернігів : ЧНТУ, 2017. – 32 с.en_US
dc.description.abstractЛабораторні роботи здебільшого мають характер дослідницького пошуку, аналізу та підтвердження теоретичних положень з курсу "Основи виробництва продуктів оздоровчого призначення". Лабораторні завдання спрямовані на розвиток у майбутніх фахівців нахилів до творчого розв’язання виробничих завдань на підприємствах галузі, а також формування умінь і навичок застосування дослідницьких методів у різноманітній науковій тематиці.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : ЧНТУen_US
dc.titleОснови виробництва продуктів оздоровчого призначення : метод. вказ. до виконання лаб. робіт для студентів галузі знань – 18 "Виробництво та технології", спеціальність – 181 "Харчові технології"en_US
dc.typeLearning Objecten_US
Розташовується у зібраннях:Челябієва В. М.: навчально-методичні видання
Савченко О. М.: навчально-методичні видання
Сиза О. І.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Основи виробництва продуктів оздоровчого призначення.pdf515,18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.