Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 19.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Аналіз впливу упакування на збереження споживних властивостей хліба в процесі зберіганняМасановець, О. А.; Денисенко, Т. М.
2020Додаткові запобіжні заходи пакування харчових продуктів під час пандемії COVID-19Зозуля, Р. В.; Денисенко, Т. М.
2020Дослідження фізико-хімічних показників якості рослинних олійКабенок, О. В.; Денисенко, Т. М.
2020Фальсифікація та ідентифікація натуральних виноградних винМасановець, О. А.; Денисенко, Т. М.
2020Дослідження показників якості йогуртів, що реалізуються у вітчизняних торговельних мережахПоловий, Д. В.; Денисенко, Т. М.
2020Біологічна роль паренхімної або основної тканини рослинКостирко, Н. В.; Денисенко, Т. М.
2020Дослідження показників якості рибних консервівКоток, В. Ю.; Денисенко, Т. М.
2020Оцінка якості хліба пшенично-житньогоПівторак, С. Р.; Денисенко, Т. М.
2020Наукові принципи зберігання продуктівГолуб, Д. Р.; Денисенко, Т. М.
2019Проблеми якості та безпечності твердих сичугових сирівДенисенко, Т. М.