Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Електронний репозиторій Чернігівського Національного Технологічного Університету
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
МАТЕРІАЛИ КОНФЕРЕНЦІЙ
Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі
Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі
Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі
Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі 2023
Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі
Тези доповідей Всеукраїнської науково- практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених, 10 -11 квітня 2019 р.
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 19.
назад
1
2
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2019
Аналіз впливу упакування на збереження споживних властивостей хліба в процесі зберігання
Масановець, О. А.
;
Денисенко, Т. М.
2020
Додаткові запобіжні заходи пакування харчових продуктів під час пандемії COVID-19
Зозуля, Р. В.
;
Денисенко, Т. М.
2020
Дослідження фізико-хімічних показників якості рослинних олій
Кабенок, О. В.
;
Денисенко, Т. М.
2020
Фальсифікація та ідентифікація натуральних виноградних вин
Масановець, О. А.
;
Денисенко, Т. М.
2020
Дослідження показників якості йогуртів, що реалізуються у вітчизняних торговельних мережах
Половий, Д. В.
;
Денисенко, Т. М.
2020
Біологічна роль паренхімної або основної тканини рослин
Костирко, Н. В.
;
Денисенко, Т. М.
2020
Дослідження показників якості рибних консервів
Коток, В. Ю.
;
Денисенко, Т. М.
2020
Оцінка якості хліба пшенично-житнього
Півторак, С. Р.
;
Денисенко, Т. М.
2020
Наукові принципи зберігання продуктів
Голуб, Д. Р.
;
Денисенко, Т. М.
2019
Проблеми якості та безпечності твердих сичугових сирів
Денисенко, Т. М.
Перегляд
Автор
3
Голуб, Д. Р.
2
Зозуля, Р. В.
2
Кабенок, О. В.
2
Масановець, О. А.
1
Говоруха, Ю. Ю.
1
Костирко, Н. В.
1
Коток, В. Ю.
1
Мура, І. В.
1
Омельченко, В. В.
1
Половий, Д. В.
.
далі >
Тема
4
якість
2
виноградне вино
2
оцінка якості
2
споживчі властивості
2
товарознавство
1
cтолові прибори
1
LG
1
Samsung
1
«Жадібний Бурундук»
1
«Кіт і Пес»
.
далі >
за датою випуску
7
2021
8
2020
4
2019