Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Електронний репозиторій Чернігівського Національного Технологічного Університету
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
ПРАЦІ НАУКОВЦІВ НУ «Чернігівська політехніка»
Буяльська Наталія Павлівна
Буяльська Н. П.: навчально-методичні видання
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 17.
назад
1
2
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2012
Неорганічна хімія : конспект лекцій для студентів напрямів підготовки: 6.030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво»; 6.070106 «Автомобільний транспорт»; 6.051801 «Деревооброблювальні технології»; 6.091302 «Метрологія та вимірювальна техніка»
Буяльська, Н. П.
;
Челябієва, В. М.
;
Гуменюк, О. Л.
2015
Безпека продовольчої сировини та продуктів харчування. Методичні вказівки до лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
Буяльська, Н.П.
;
Челябієва, В. М.
;
Денисова, Н.П.
2015
Санітарія і гігієна підприємств харчової промисловості. Методичні вказівки до самостійної роботи студентів напряму підготовки 6.051701 – „Харчові технології та інженерія” фахівців освітньо- кваліфікаційного рівня „бакалавр”
Денисова, Н. М.
;
Буяльська, Н. П.
2016
Охорона праці в галузі. Методичні вказівки до виконання практичних робіт для студентів галузі знань 0305 – Економіка і підприємництво
Денисова, Н. М.
;
Буяльська, Н. П.
2012
Аналітична хімія : конспект лекцій для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
Челябієва, В. М.
;
Гуменюк, О. Л.
;
Буяльська, Н. П.
2017
Охорона праці в галузі та цивільний захист. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів галузі знань 17 "Електроніка та телекомунікаці"
Денисова, Н. М.
;
Буяльська, Н. П.
2014
Охорона праці. Методичні вказівки до виконання розділу „Охорона праці в випускних роботах бакалаврів та „Охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях в дипломних проектах спеціалістів та кваліфікаційних роботах магістрів галузі знань 0508 – Електроніка
Денисова, Н. М.
;
Буяльська, Н. П.
2018
Санітарія і гігієна підприємств харчової промисловості : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології"
Денисова, Н. М.
;
Буяльська, Н. П.
2014
Охорона праці. Методичні вказівки до виконання розділу „Охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях” в дипломних проектах спеціалістів та кваліфікаційних роботах магістрів галузі знань 0305 – Економіка і підприємництво
Денисова, Н. М.
;
Буяльська, Н. П.
2019
Промислова екологія харчових виробництв : методичні вказівки до виконання індивідуальної роботи для студентів спеціальності 181 "Харчові технології"
Буяльська, Н. П.
;
Денисова, Н. М.
Перегляд
Тема
3
охорона праці
1
безпека виробництва
1
безпека продовольчої сировини
1
безпека продуктів харчування
1
виробнича санітарія
1
гігієна харчування
1
захист металів
1
корозія
1
організаційні основи охорони праці
1
основи фізіології
.
далі >
за датою випуску
2
2019
4
2018
1
2017
2
2016
2
2015
3
2014
2
2012
1
2011