Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Електронний репозиторій Чернігівського Національного Технологічного Університету
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
ПРАЦІ НАУКОВЦІВ НУ «Чернігівська політехніка»
Буяльська Наталія Павлівна
Буяльська Н. П.: навчально-методичні видання
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 21-30 зі 31.
назад
1
2
3
4
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2022
Основи фізіології та гігієни харчування : методичні вказівки до виконання контрольної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології»
Буяльська, Н. П.
;
Денисова, Н. М.
2022
Охорона навколишнього середовища : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології»
Буяльська, Н. П.
;
Цибуля, С. Д.
;
Денисова, Н. М.
2022
Процеси та апарати харчових виробництв : методичні вказівки до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології"
Денисова, Н. М.
;
Буяльська, Н. П.
2022
Основи фізіології та гігієни харчування : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології»
Буяльська, Н. П.
;
Денисова, Н. М.
2022
Технологія води та водопідготовки харчових виробництв : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології»
Буяльська, Н. П.
;
Денисова, Н. М.
;
Челябієва, В. М.
2022
Безпека життєдіяльності та основи охорони праці : методичні вказівки до практичних занять
Денисова, Н. М.
;
Костенко, І. А.
;
Буяльська, Н. П.
2022
Технологія води та водопідготовки харчових виробництв : конспект лекцій для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології»
Буяльська, Н. П.
;
Цибуля, С. Д.
;
Денисова, Н. М.
2022
Процеси і апарати харчових виробництв : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології"
Денисова, Н. М.
;
Буяльська, Н. П.
2022
Цивільний захист та охорона праці в галузі : методичні вказівки до практичних занять
Денисова, Н. М.
;
Буяльська, Н. П.
2018
Охорона праці в галузі та цивільний захист : методичні вказівки до виконання контрольної роботи для студентів галузі знань 17 "Електроніка та телекомунікації"
Денисова, Н. М.
;
Буяльська, Н. П.
Перегляд
Автор
5
Цибуля, С. Д.
3
Костенко, І. А.
3
Челябієва, В. М.
1
Бивойно, Т. П.
1
Гуменюк, О. Л.
1
Ткачук, К. К.
1
Ткачук, К. Н.
Тема
3
охорона праці
1
безпека виробництва
1
виробнича санітарія
1
гігієна харчування
1
організаційні основи охорони праці
1
основи фізіології
1
охорона праці
1
протипожежна безпека
1
санітарія і гігієна
1
харчова промисловість
.
далі >
за датою випуску
18
2020 - 2023
13
2011 - 2019