Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Електронний репозиторій Чернігівського Національного Технологічного Університету
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
ПРАЦІ НАУКОВЦІВ НУ «Чернігівська політехніка»
Буяльська Наталія Павлівна
Буяльська Н. П.: навчально-методичні видання
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 17.
назад
1
2
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2012
Неорганічна хімія : конспект лекцій для студентів напрямів підготовки: 6.030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво»; 6.070106 «Автомобільний транспорт»; 6.051801 «Деревооброблювальні технології»; 6.091302 «Метрологія та вимірювальна техніка»
Буяльська, Н. П.
;
Челябієва, В. М.
;
Гуменюк, О. Л.
2015
Безпека продовольчої сировини та продуктів харчування. Методичні вказівки до лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
Буяльська, Н.П.
;
Челябієва, В. М.
;
Денисова, Н.П.
2015
Санітарія і гігієна підприємств харчової промисловості. Методичні вказівки до самостійної роботи студентів напряму підготовки 6.051701 – „Харчові технології та інженерія” фахівців освітньо- кваліфікаційного рівня „бакалавр”
Денисова, Н. М.
;
Буяльська, Н. П.
2016
Охорона праці в галузі. Методичні вказівки до виконання практичних робіт для студентів галузі знань 0305 – Економіка і підприємництво
Денисова, Н. М.
;
Буяльська, Н. П.
2012
Аналітична хімія : конспект лекцій для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
Челябієва, В. М.
;
Гуменюк, О. Л.
;
Буяльська, Н. П.
2017
Охорона праці в галузі та цивільний захист. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів галузі знань 17 "Електроніка та телекомунікаці"
Денисова, Н. М.
;
Буяльська, Н. П.
2014
Охорона праці. Методичні вказівки до виконання розділу „Охорона праці в випускних роботах бакалаврів та „Охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях в дипломних проектах спеціалістів та кваліфікаційних роботах магістрів галузі знань 0508 – Електроніка
Денисова, Н. М.
;
Буяльська, Н. П.
2018
Санітарія і гігієна підприємств харчової промисловості : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології"
Денисова, Н. М.
;
Буяльська, Н. П.
2014
Охорона праці. Методичні вказівки до виконання розділу „Охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях” в дипломних проектах спеціалістів та кваліфікаційних роботах магістрів галузі знань 0305 – Економіка і підприємництво
Денисова, Н. М.
;
Буяльська, Н. П.
2019
Промислова екологія харчових виробництв : методичні вказівки до виконання індивідуальної роботи для студентів спеціальності 181 "Харчові технології"
Буяльська, Н. П.
;
Денисова, Н. М.
Перегляд
Автор
13
Денисова, Н. М.
5
Челябієва, В. М.
3
Гуменюк, О. Л.
2
Цибуля, С. Д.
1
Бивойно, Т. П.
1
Денисова, Н.П.
1
Костенко, І.
1
Ткачук, К. К.
1
Ткачук, К. Н.
Тема
3
охорона праці
1
безпека виробництва
1
безпека продовольчої сировини
1
безпека продуктів харчування
1
виробнича санітарія
1
гігієна харчування
1
захист металів
1
корозія
1
організаційні основи охорони праці
1
основи фізіології
.
далі >
за датою випуску
2
2019
4
2018
1
2017
2
2016
2
2015
3
2014
2
2012
1
2011