Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Електронний репозиторій Чернігівського Національного Технологічного Університету
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
ПРАЦІ НАУКОВЦІВ НУ «Чернігівська політехніка»
Буяльська Наталія Павлівна
Буяльська Н. П.: навчально-методичні видання
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 11-20 зі 30.
назад
1
2
3
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2022
Біологічна хімія : методичні вказівки до практичних робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 227 "Фізична терапія, ерготерапія"
Буяльська, Н. П.
2022
Основи фізіології та гігієни харчування : методичні вказівки до виконання контрольної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології»
Буяльська, Н. П.
;
Денисова, Н. М.
2022
Охорона навколишнього середовища : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології»
Буяльська, Н. П.
;
Цибуля, С. Д.
;
Денисова, Н. М.
2022
Процеси та апарати харчових виробництв : методичні вказівки до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології"
Денисова, Н. М.
;
Буяльська, Н. П.
2022
Основи фізіології та гігієни харчування : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології»
Буяльська, Н. П.
;
Денисова, Н. М.
2022
Технологія води та водопідготовки харчових виробництв : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології»
Буяльська, Н. П.
;
Денисова, Н. М.
;
Челябієва, В. М.
2022
Безпека життєдіяльності та основи охорони праці : методичні вказівки до практичних занять
Денисова, Н. М.
;
Костенко, І. А.
;
Буяльська, Н. П.
2022
Технологія води та водопідготовки харчових виробництв : конспект лекцій для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології»
Буяльська, Н. П.
;
Цибуля, С. Д.
;
Денисова, Н. М.
2022
Процеси і апарати харчових виробництв : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології"
Денисова, Н. М.
;
Буяльська, Н. П.
2022
Цивільний захист та охорона праці в галузі : методичні вказівки до практичних занять
Денисова, Н. М.
;
Буяльська, Н. П.
Перегляд
Автор
30
Буяльська, Н. П.
18
Денисова, Н. М.
5
Цибуля, С. Д.
4
Костенко, І. А.
4
Челябієва, В. М.
1
Замай, Ж. В.
за датою випуску
1
2024
9
2023
11
2022
6
2021
3
2020