Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 17.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2012Неорганічна хімія : конспект лекцій для студентів напрямів підготовки: 6.030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво»; 6.070106 «Автомобільний транспорт»; 6.051801 «Деревооброблювальні технології»; 6.091302 «Метрологія та вимірювальна техніка»Буяльська, Н. П.; Челябієва, В. М.; Гуменюк, О. Л.
2015Безпека продовольчої сировини та продуктів харчування. Методичні вказівки до лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»Буяльська, Н.П.; Челябієва, В. М.; Денисова, Н.П.
2015Санітарія і гігієна підприємств харчової промисловості. Методичні вказівки до самостійної роботи студентів напряму підготовки 6.051701 – „Харчові технології та інженерія” фахівців освітньо- кваліфікаційного рівня „бакалавр”Денисова, Н. М.; Буяльська, Н. П.
2016Охорона праці в галузі. Методичні вказівки до виконання практичних робіт для студентів галузі знань 0305 – Економіка і підприємництвоДенисова, Н. М.; Буяльська, Н. П.
2012Аналітична хімія : конспект лекцій для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»Челябієва, В. М.; Гуменюк, О. Л.; Буяльська, Н. П.
2017Охорона праці в галузі та цивільний захист. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів галузі знань 17 "Електроніка та телекомунікаці"Денисова, Н. М.; Буяльська, Н. П.
2014Охорона праці. Методичні вказівки до виконання розділу „Охорона праці в випускних роботах бакалаврів та „Охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях в дипломних проектах спеціалістів та кваліфікаційних роботах магістрів галузі знань 0508 – ЕлектронікаДенисова, Н. М.; Буяльська, Н. П.
2018Санітарія і гігієна підприємств харчової промисловості : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології"Денисова, Н. М.; Буяльська, Н. П.
2014Охорона праці. Методичні вказівки до виконання розділу „Охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях” в дипломних проектах спеціалістів та кваліфікаційних роботах магістрів галузі знань 0305 – Економіка і підприємництвоДенисова, Н. М.; Буяльська, Н. П.
2019Промислова екологія харчових виробництв : методичні вказівки до виконання індивідуальної роботи для студентів спеціальності 181 "Харчові технології"Буяльська, Н. П.; Денисова, Н. М.