Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/23384
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Хребтань, О. Б. | - |
dc.contributor.author | Цибуля, С. Д. | - |
dc.contributor.author | Замай, Ж. В. | - |
dc.contributor.author | Іваненко, К. М. | - |
dc.date.accessioned | 2021-09-03T09:44:09Z | - |
dc.date.available | 2021-09-03T09:44:09Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/23384 | - |
dc.description | Харчові технології : методичні вказівки до виконання програми переддипломної практики для здобувачів другого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" освітньо-професійної програми "Харчові технології" всіх форм навчання / уклад. : О. Б. Хребтань, С. Д. Цибуля, Ж. В. Замай, К. М. Іваненко. – Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2021. – 47 c. | en_US |
dc.description.abstract | В Методичних вказівках представлений алгоритм організації та проведення переддипломної практики, вказівки для керівників та студентів, зміст звіту з практики, порядок його оформлення та захисту. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | en_US |
dc.title | Харчові технології : методичні вказівки до виконання програми переддипломної практики для здобувачів другого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" освітньо-професійної програми "Харчові технології" всіх форм навчання | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Іваненко К. М.: навчально-методичні видання Замай Ж. В.: навчально-методичні видання Цибуля С. Д.: навчально-методичні видання Хребтань О. Б.: навчально-методичні видання Технічні науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
4113 Переддипломна практика магістрів 21.pdf | методичні вказівки | 511,03 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.