Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/23384
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХребтань, О. Б.-
dc.contributor.authorЦибуля, С. Д.-
dc.contributor.authorЗамай, Ж. В.-
dc.contributor.authorІваненко, К. М.-
dc.date.accessioned2021-09-03T09:44:09Z-
dc.date.available2021-09-03T09:44:09Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/23384-
dc.descriptionХарчові технології : методичні вказівки до виконання програми переддипломної практики для здобувачів другого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" освітньо-професійної програми "Харчові технології" всіх форм навчання / уклад. : О. Б. Хребтань, С. Д. Цибуля, Ж. В. Замай, К. М. Іваненко. – Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2021. – 47 c.en_US
dc.description.abstractВ Методичних вказівках представлений алгоритм організації та проведення переддипломної практики, вказівки для керівників та студентів, зміст звіту з практики, порядок його оформлення та захисту.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : НУ "Чернігівська політехніка"en_US
dc.titleХарчові технології : методичні вказівки до виконання програми переддипломної практики для здобувачів другого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" освітньо-професійної програми "Харчові технології" всіх форм навчанняen_US
dc.typeLearning Objecten_US
Розташовується у зібраннях:Іваненко К. М.: навчально-методичні видання
Замай Ж. В.: навчально-методичні видання
Цибуля С. Д.: навчально-методичні видання
Хребтань О. Б.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4113 Переддипломна практика магістрів 21.pdfметодичні вказівки511,03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.