Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/30350
Назва: Маркетинг : навчальний посібник для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 075 «Маркетинг»
Автори: Вербицька, А. В.
Полковниченко, С. О.
Рябова, Т. А.
Лисенко, І. В.
Ільчук, В. П.
Москаленко, В. А.
Бабаченко, Л. В.
Рябов, І. Б.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику узагальнено та розкрито основні теоретичні положення базового курсу «Маркетинг». Висвітлено сутність та концепції маркетингу, визначено поняття «маркетингове середовище» та «маркетингова інформація», охарактеризовано їх структуру, систематизовано методи та інструменти маркетингових досліджень. Значну увагу приділено комплексу маркетингу: товарній, ціновій, розподільчій та комунікаційній політикам. Розглянуто основи В2В маркетингу та Інтернет-маркетингу. Кожна тема завершується переліком питань для самоперевірки знань, тестовими завданнями та списком використаних джерел. Навчальний посібник призначений для підготовки до атестаційного іспиту здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 075 «Маркетинг», а також може бути корисним для підготовки до складання єдиного фахового вступного випробування для вступу в магістратуру з галузі знань 07 "Управління та адміністрування"
Опис: Маркетинг : навч. посіб. для здобувачів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти спец. 075 «Маркетинг» / за ред. А. В. Вербицької, С. О. Полковниченко. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2024. – 276 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/30350
Розташовується у зібраннях:Рябов І. Б.: навчально-методичні видання
Бабаченко Л. В.: навчально-методичні видання
Москаленко В. А.: навчально-методичні видання
Ільчук Валерій Петрович
Лисенко І. В.: навчально-методичні видання
Рябова Т. А.: навчально-методичні видання
Полковниченко С. О.: навчально-методичні видання
Вербицька А. В.: навчально-методичні видання
Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Маркетинг_посібник_2024_.pdfнавчальний посібник3,84 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.