IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Перегляд Денисенко T. M.: доповіді, тези доповідей за темою "виноградне вино"

ISSN 2415-363X

Перегляд Денисенко T. M.: доповіді, тези доповідей за темою "виноградне вино"

Сортувати за: Впорядкувати за: Результатів на сторінці:

  • Омельченко, В. В.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021)
    Мета даної роботи дослідити сучасний стан та умови діяльності виноробних підприємств
  • Омельченко, В. В.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2021)
    Метою роботи є надання комплексної товарознавчої оцінки напівсолодкого червоного та білого вина на основі аналізу органолептичних та фізико-хімічних показників якості.
  • Масановець, О. А.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2020)
    Виноградне вино – цінний харчовий продукт, що в помірних кількостях приносить корить організму людини. Сучасний асортимент виноградних вин здатен задовольнити навіть найвибагливішого споживача, що пояснюється великою ...