IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Перегляд Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8- 9 квітня 2020 р.) за автором "59d7fd1a-98ce-4125-b2cb-cfa8432dd01a"

ISSN 2415-363X

Перегляд Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8- 9 квітня 2020 р.) за автором "59d7fd1a-98ce-4125-b2cb-cfa8432dd01a"

Сортувати за: Впорядкувати за: Результатів на сторінці:

  • Голуб, Д. Р.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2020)
    Консервування – це процес припинення життєдіяльності мікрофлори, яка спричиняє псування продуктів, та гальмує біохімічні процеси, що відбуваються у них під дією ферментів. При консервуванні продукти набувають здатності ...
  • Голуб, Д. Р.; Соломаха, І. В. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2020)
    З метою підвищення рівня якості та культури обслуговування, а також конкурентоздатності на світовому ринку підприємства готельно-ресторанного бізнесу повинні пропонувати не лише високий рівень комфорту, але й широкий ...