IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University
Search
Login
українська
English
русский
ISSN 2415-363X
IRChNUT Home
→
ПРАЦІ НАУКОВЦІВ НУ «Чернігівська політехніка»
→
Волкова Раїса Миколаївна
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 7 out of a total of 7 results for community: Волкова Раїса Миколаївна.
(0.003 seconds)
Now showing items 1-7 of 7
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Фортифікація пшеничного хліба інноваційними інгредієнтами рослин- ного походження
Замай, Ж. В.
;
Гуменюк, О. Л.
;
Волкова, Р. М.
;
Хребтань, О. Б.
;
Цибуля, С. Д.
(
НУ «Чернігівська політехніка»
,
2021
)
Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів : методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою "Харчові технології та інженерія" (освітній ступінь бакалавр)
Волкова, Р. М.
;
Гуменюк, О. Л.
;
Хребтань, О. Б.
;
Іваненко, К. М.
(
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
,
2022
)
Переддипломна практика : методичні вказівки для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" освітньо-професійної програми "Харчові технології та інженерія" всіх форм навчання
Хребтань, О. Б.
;
Гуменюк, О. Л.
;
Іваненко, К. М.
;
Волкова, Р. М.
(
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
,
2022
)
Технологічна практика : методичні вказівки для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" ОПП "Харчові технології та інженерія"
Хребтань, О. Б.
;
Волкова, Р. М.
;
Іваненко, К. М.
(
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
,
2022
)
Ознайомча практика : методичні вказівки для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" освітньо-професійної програми "Харчові технології та інженерія" всіх форм навчання
Хребтань, О. Б.
;
Гуменюк, О. Л.
;
Іваненко, К. М.
;
Волкова, Р. М.
(
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
,
2022
)
Наскрізна програма практики : методичні вказівкиля здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології галузі знань 18 Виробництво та технології освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» всіх форм навчання /
Хребтань, О. Б.
;
Гуменюк, О. Л.
;
Замай, Ж. В.
;
Волкова, Р. М.
(
Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка»
,
2022
)
Застосування ресторанних технологій під час війни
Хребтань, О. Б.
;
Волкова, Р. М.
(
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
,
2022
)
Now showing items 1-7 of 7
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Links
National University "Chernihiv Polytechnic"
Scientific Library of the National University "Chernihiv Polytechnic"
All of IRChNUT
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Community
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
User Registration
Discover
Author
Волкова, Р. М. (7)
Хребтань, О. Б. (7)
Гуменюк, О. Л. (5)
Іваненко, К. М. (4)
Замай, Ж. В. (2)
Цибуля, С. Д. (1)
Subject
broccoli and cauliflower powder (1)
fortification (1)
lemon zest (1)
recipe (1)
wheat bread (1)
порошок броколі та цвітної капусти (1)
фортифікація (1)
хліб пшеничний (1)
цедра лимона (1)
інноваційний компонент (1)
... View More
Date Issued
2022 (6)
2021 (1)