IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Оцінка конкурентоспроможності товарів на прикладі цукерок «Ромашка»

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Геращенко, І. В.
dc.contributor.author Ганєєва Т.В., /
dc.date.accessioned 2022-07-04T09:15:22Z
dc.date.available 2022-07-04T09:15:22Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/25649
dc.description Геращенко, І. В. Оцінка конкурентоспроможності товарів на прикладі цукерок «Ромашка» / І. В. Геращенко ; наук. кер. Т. В. Ганєєва // Юність науки – 2021: соціально-економічні та гуманітарні аспекти розвитку суспільства : зб. тез ХІ Міжнарод. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів і молодих вчених (м. Чернігів, 25-26 берез. 2021 р.) : у 2-х ч. Ч. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 269-271. en_US
dc.description.abstract Метою даної роботи є дослідження конкурентоспроможності зразків харчових продуктів та оцінка зацікавленості споживачів у товарі. У якості об’єкта дослідження було обрано три зразки цукерок однакової рецептури різних виробників: «Ромашка» від Рошен, Світоч та Конті. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка» en_US
dc.subject конкурентоспроможність en_US
dc.subject товар en_US
dc.subject цукерки «Ромашка» en_US
dc.title Оцінка конкурентоспроможності товарів на прикладі цукерок «Ромашка» en_US
dc.type Working Paper en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу