Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Вихор, Д. Д. | |
dc.contributor.author | Ремньова, Л. М. | |
dc.contributor.author | Литвин, С. В. | |
dc.date.accessioned | 2022-09-26T11:14:44Z | |
dc.date.available | 2022-09-26T11:14:44Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/26057 | |
dc.description | Vyhor, D. The mechanism for introducing HR-branding marketing technologies to the hotel personnel management system / D. Vyhor ; наук. кер. L. Remneva, S. Lytvyn // Юність науки – 2021: соціально-економічні та гуманітарні аспекти розвитку суспільства : зб. тез ХІ Міжнарод. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів і молодих вчених (м. Чернігів, 25-26 берез. 2021 р.) : у 2-х ч. Ч. 2. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 385-388. | en_US |
dc.description.abstract | Thus, the above proposed mechanism for introducing innovative marketing technology of HR- branding in the hotel personnel management system will increase the number of talented staff at the enterprise and reduce staff turnover, which will improve the financial and economic condition of the hotel business and allow it to accumulate savings funds for further introduction of advanced technologies into the personnel management system. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | en_US |
dc.subject | marketing technologies | en_US |
dc.subject | HR-branding | en_US |
dc.subject | hotel | en_US |
dc.subject | маркетингові технології | en_US |
dc.subject | готель | en_US |
dc.title | The mechanism for introducing HR-branding marketing technologies to the hotel personnel management system | en_US |
dc.title.alternative | Механізм впровадження маркетингових технологій HR-branding в систему управління персоналом готелю | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |
dc.description.abstractalt1 | Таким чином, запропонований вище механізм впровадження інноваційної маркетингової технології HR-брендінгу в систему управління персоналом готелю дозволить збільшити кількість талановитого персоналу на підприємстві та зменшити плинність кадрів, що покращить фінансово-економічний стан готельного бізнесу та дозволить акумулювати накопичені кошти для подальшого впровадження передових технологій у систему управління персоналом. | en_US |