IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Нові виклики в управлінні персоналом підприємств ресторанного бізнесу в умовах глобальної пандемії

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Чорна, К. В.
dc.contributor.author Ремньова, Л. М.
dc.date.accessioned 2022-10-04T13:27:50Z
dc.date.available 2022-10-04T13:27:50Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/26127
dc.description Чорна, К. В. Нові виклики в управлінні персоналом підприємств ресторанного бізнесу в умовах глобальної пандемії / К. В. Чорна ; наук. кер. Л. М. Ремньова // Юність науки – 2021: соціально-економічні та гуманітарні аспекти розвитку суспільства : зб. тез ХІ Міжнарод. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів і молодих вчених (м. Чернігів, 25-26 берез. 2021 р.) : у 2-х ч. Ч. 2. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 509-510. en_US
dc.description.abstract Управлінцям та власникам ресторанного бізнесу варто пам’ятати, що команда – це серце ресторанів, а безпека та благополуччя співробітників є головними пріоритетами в прийнятті рішень. Для подолання всіх тих проблем, які актуалізувались в період глобальної пандемії, необхідно організувати роботу таким чином, щоб персонал відчував себе захищеним та потрібним, прагнув працювати на успіх компанії, перетворювати непередбачувані виклики нового часу у конкурентні переваги та розуміти важливість використання нових сучасних технологій. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" en_US
dc.subject управління персоналом en_US
dc.subject підприємствo en_US
dc.subject ресторанний бізнес en_US
dc.subject пандемія en_US
dc.title Нові виклики в управлінні персоналом підприємств ресторанного бізнесу в умовах глобальної пандемії en_US
dc.type Working Paper en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record