dc.contributor.author |
Чорна, К. В.
|
|
dc.contributor.author |
Ремньова, Л. М.
|
|
dc.date.accessioned |
2022-10-04T13:27:50Z |
|
dc.date.available |
2022-10-04T13:27:50Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/26127 |
|
dc.description |
Чорна, К. В. Нові виклики в управлінні персоналом підприємств ресторанного бізнесу в умовах глобальної пандемії / К. В. Чорна ; наук. кер. Л. М. Ремньова // Юність науки – 2021: соціально-економічні та гуманітарні аспекти розвитку суспільства : зб. тез ХІ Міжнарод. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів і молодих вчених (м. Чернігів, 25-26 берез. 2021 р.) : у 2-х ч. Ч. 2. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 509-510. |
en_US |
dc.description.abstract |
Управлінцям та власникам ресторанного бізнесу варто пам’ятати, що команда – це серце ресторанів, а безпека та благополуччя співробітників є головними пріоритетами в прийнятті рішень. Для подолання всіх тих проблем, які актуалізувались в період глобальної пандемії, необхідно організувати роботу таким чином, щоб персонал відчував себе захищеним та потрібним, прагнув працювати на успіх компанії, перетворювати непередбачувані виклики нового часу у конкурентні переваги та розуміти важливість використання нових сучасних технологій. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
en_US |
dc.subject |
управління персоналом |
en_US |
dc.subject |
підприємствo |
en_US |
dc.subject |
ресторанний бізнес |
en_US |
dc.subject |
пандемія |
en_US |
dc.title |
Нові виклики в управлінні персоналом підприємств ресторанного бізнесу в умовах глобальної пандемії |
en_US |
dc.type |
Working Paper |
en_US |