dc.contributor.author |
Демченко, К. С.
|
|
dc.contributor.author |
Алєшугіна, Н. О.
|
|
dc.date.accessioned |
2022-10-06T13:10:59Z |
|
dc.date.available |
2022-10-06T13:10:59Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/26136 |
|
dc.description |
Демченко, К. С. Перспективи розвитку гастрономічного туризму шляхом залучення місцевої регіональної кухні / К. С. Демченко ; наук. кер. Н. О. Алєшугіна // Юність науки – 2021: соціально-економічні та гуманітарні аспекти розвитку суспільства : зб. тез ХІ Міжнарод. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів і молодих вчених (м. Чернігів, 25-26 берез. 2021 р.) : у 2-х ч. Ч. 2. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 530-532. |
en_US |
dc.description.abstract |
Для розвитку гастрономічного туризму необхідним є, перш за все, наявність закладів розміщення, що не завжди можливо забезпечити в умовах сільської місцевості або ж гостра потреба у транспортному сполученні, яка стосується не лише селищ, а й елементарного сполучення між областями (погана якість доріг). Зрозуміло, що, як і будь-який інший вид туризму, гастрономічний потребує фінансування, яке, на жаль, відбувається не в першу чергу або взагалі не відбувається.
Регіональна місцева кухня мало вивчена і має потужне джерело ресурсів для потенційного розвитку гастрономічного туризму. Проблемою залишається малорозвиненість туристичної інфраструктури обласних територій, особливо у сільській місцевості та відсутність у більшості випадків братись за просування нових ідей. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
en_US |
dc.subject |
гастрономічний туризм |
en_US |
dc.subject |
місцева регіональна кухня |
en_US |
dc.subject |
українська кухня |
en_US |
dc.title |
Перспективи розвитку гастрономічного туризму шляхом залучення місцевої регіональної кухні |
en_US |
dc.type |
Working Paper |
en_US |