Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Демченко, К. С. | |
dc.contributor.author | Алєшугіна, Н. О. | |
dc.date.accessioned | 2022-10-06T13:10:59Z | |
dc.date.available | 2022-10-06T13:10:59Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/26136 | |
dc.description | Демченко, К. С. Перспективи розвитку гастрономічного туризму шляхом залучення місцевої регіональної кухні / К. С. Демченко ; наук. кер. Н. О. Алєшугіна // Юність науки – 2021: соціально-економічні та гуманітарні аспекти розвитку суспільства : зб. тез ХІ Міжнарод. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів і молодих вчених (м. Чернігів, 25-26 берез. 2021 р.) : у 2-х ч. Ч. 2. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 530-532. | en_US |
dc.description.abstract | Для розвитку гастрономічного туризму необхідним є, перш за все, наявність закладів розміщення, що не завжди можливо забезпечити в умовах сільської місцевості або ж гостра потреба у транспортному сполученні, яка стосується не лише селищ, а й елементарного сполучення між областями (погана якість доріг). Зрозуміло, що, як і будь-який інший вид туризму, гастрономічний потребує фінансування, яке, на жаль, відбувається не в першу чергу або взагалі не відбувається. Регіональна місцева кухня мало вивчена і має потужне джерело ресурсів для потенційного розвитку гастрономічного туризму. Проблемою залишається малорозвиненість туристичної інфраструктури обласних територій, особливо у сільській місцевості та відсутність у більшості випадків братись за просування нових ідей. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | en_US |
dc.subject | гастрономічний туризм | en_US |
dc.subject | місцева регіональна кухня | en_US |
dc.subject | українська кухня | en_US |
dc.title | Перспективи розвитку гастрономічного туризму шляхом залучення місцевої регіональної кухні | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |