DSpace JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Перегляд зібрання за групою - Автори 13b4dfaf-a85a-455d-87ce-a3c32189993e
Результати 1 до 20 із 79
далі >
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2010 | Effect of the Nature and Position of Substituents on the Protective Properties of [1,3]Thiazino[3,2 a]benzimidazol 4 ones | Челябієва, В. М.; Sizaya, O. I.; Gatsenko, S. V.; Gumenyuk, O. L.; Esipenko, A. N.; Britsun, V. N. |
2012 | Аналітична хімія : конспект лекцій для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» | Челябієва, В. М.; Гуменюк, О. Л.; Буяльська, Н. П. |
2020 | Аналітична хімія : лабораторний практикум для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 101"Екологія" освітня програма «Екологія» | Челябієва, В. М. |
2015 | Аналітична хімія : навч. посібник | Челябієва, В. М.; Сиза, О.І.; Гуменюк, О.Л. |
2020 | Безпека життєдіяльності та основи охорони праці : лабораторний практикум для ЗВО всіх галузей знань | Костенко, І. А.; Денисова, Н. М.; Челябієва, В. М. |
2011 | Безпека праці та промислова санітарія: курс охорони праці для студентів інженерно-економічного напряму підготовки | Ткачук, К. Н.; Гуменюк, О. Л.; Бивойно, Т. П.; Денисова, Н. М.; Челябієва, В. М.; Ткачук, К. К.; Буяльська, Н. П. |
2015 | Безпека продовольчої сировини та продуктів харчування. Методичні вказівки до лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» | Буяльська, Н.П.; Челябієва, В. М.; Денисова, Н.П. |
2021 | Безпечність продовольчої сировини та продуктів харчування : методичні вказівки до лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» | Буяльська, Н. П.; Челябієва, В. М. |
2016 | Біохімія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робот для студентів спеціальності 227 – Фізична реабілітація | Савченко, О. М.; Челябієва, В. М.; Сиза, О. І. |
2016 | Біохімія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робот для студентів спеціальності 227 " Фізична реабілітація" | Савченко, О. М.; Челябієва, В. М.; Сиза, О. І. |
2014 | Біохімія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.010203 «Здоров’я людини» | Савченко, О. М.; Сиза, О. І.; Челябієва, В. М. |
2019 | Використання борошна сочевиці у рецептурі печива | Челябієва, В. М.; Турінова, І. В. |
2020 | Використання житньої закваски в технології кисломолочних продуктів | Челябієва, В. М.; Щерба, Л. В.; Оляченко, Т. Ю. |
2018 | Використання заквасок спонтанного бродіння та борошна бобових культур у виробництві хліба | Челябієва, В. М.; Соседова, К. Ю. |
2017 | Використання порошку з кісточок яблук у приготуванні льодяникової карамелі та праліне | Челябієва, В. М.; Гаврик, М. В. |
2017 | Використання порошку яблучних кісточок у харчових технологіях | Челябієва, В. М.; Гаврик, М. В. |
2020 | Використання рослинної сировини у технології льодяникової карамелі на паличці для підвищення біологічної цінності | Гуз, М. О.; Челябієва, В. М. |
2020 | Виробництво хліба з використанням хмелевої закваски | Сорокіна, Д. С.; Яремчук-Новіков, М. А.; Челябієва, В. М. |
2012 | Влияние природы заместителя на эффективные заряды активных центров производных бромида 1-(4-этоксибензил, 2-гидрокси, 2-фенилимидазо[1,2-а]пиридиния | Челябієва, В. М.; Гуменюк, О.Л. |
2012 | Влияние производных 3,4-дихлор-(2н)-пиридазин-3-она на коррозионную стойкость металлических конструкций | Челябієва, В. М.; Квашук, Ю. В.; Сиза, О. І. |