Перегляд зібрання за групою - Автори 13b4dfaf-a85a-455d-87ce-a3c32189993e

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 20 із 79  далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2010Effect of the Nature and Position of Substituents on the Protective Properties of [1,3]Thiazino[3,2 a]benzimidazol 4 onesЧелябієва, В. М.; Sizaya, O. I.; Gatsenko, S. V.; Gumenyuk, O. L.; Esipenko, A. N.; Britsun, V. N.
2012Аналітична хімія : конспект лекцій для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»Челябієва, В. М.; Гуменюк, О. Л.; Буяльська, Н. П.
2020Аналітична хімія : лабораторний практикум для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 101"Екологія" освітня програма «Екологія»Челябієва, В. М.
2015Аналітична хімія : навч. посібникЧелябієва, В. М.; Сиза, О.І.; Гуменюк, О.Л.
2020Безпека життєдіяльності та основи охорони праці : лабораторний практикум для ЗВО всіх галузей знаньКостенко, І. А.; Денисова, Н. М.; Челябієва, В. М.
2011Безпека праці та промислова санітарія: курс охорони праці для студентів інженерно-економічного напряму підготовкиТкачук, К. Н.; Гуменюк, О. Л.; Бивойно, Т. П.; Денисова, Н. М.; Челябієва, В. М.; Ткачук, К. К.; Буяльська, Н. П.
2015Безпека продовольчої сировини та продуктів харчування. Методичні вказівки до лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»Буяльська, Н.П.; Челябієва, В. М.; Денисова, Н.П.
2021Безпечність продовольчої сировини та продуктів харчування : методичні вказівки до лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології»Буяльська, Н. П.; Челябієва, В. М.
2016Біохімія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робот для студентів спеціальності 227 – Фізична реабілітаціяСавченко, О. М.; Челябієва, В. М.; Сиза, О. І.
2016Біохімія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робот для студентів спеціальності 227 " Фізична реабілітація"Савченко, О. М.; Челябієва, В. М.; Сиза, О. І.
2014Біохімія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.010203 «Здоров’я людини»Савченко, О. М.; Сиза, О. І.; Челябієва, В. М.
2019Використання борошна сочевиці у рецептурі печиваЧелябієва, В. М.; Турінова, І. В.
2020Використання житньої закваски в технології кисломолочних продуктівЧелябієва, В. М.; Щерба, Л. В.; Оляченко, Т. Ю.
2018Використання заквасок спонтанного бродіння та борошна бобових культур у виробництві хлібаЧелябієва, В. М.; Соседова, К. Ю.
2017Використання порошку з кісточок яблук у приготуванні льодяникової карамелі та пралінеЧелябієва, В. М.; Гаврик, М. В.
2017Використання порошку яблучних кісточок у харчових технологіяхЧелябієва, В. М.; Гаврик, М. В.
2020Використання рослинної сировини у технології льодяникової карамелі на паличці для підвищення біологічної цінностіГуз, М. О.; Челябієва, В. М.
2020Виробництво хліба з використанням хмелевої закваскиСорокіна, Д. С.; Яремчук-Новіков, М. А.; Челябієва, В. М.
2012Влияние природы заместителя на эффективные заряды активных центров производных бромида 1-(4-этоксибензил, 2-гидрокси, 2-фенилимидазо[1,2-а]пиридинияЧелябієва, В. М.; Гуменюк, О.Л.
2012Влияние производных 3,4-дихлор-(2н)-пиридазин-3-она на коррозионную стойкость металлических конструкцийЧелябієва, В. М.; Квашук, Ю. В.; Сиза, О. І.