Перегляд зібрання за групою - Автори 1fe6a452-9f3d-4d28-b7b7-74683bc9cfdb

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 21 до 40 із 70 < назад   далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2017Дослідження вмісту важких металів у молоці як елемент реалізації системи НАССРБуяльська, Н. П.; Денисова, Н. М.; Купчик, О. Ю.; Прус, Т. І.
2020Дослідження вмісту важких металів у харчоконценратахЮщенко, Н. Ф.; Буяльська, Н. П.; Денисова, Н. М.
2021Дослідження впливу добавок вівсяного борошна та яблучного пюре на технологію виробництва бісквітівДенисова, Н. М.; Буяльська, Н. П.; Моторко, О. М.
2017Дослідження впливу фруктози на технологічний процес виготовлення та якість здобних виробівДенисова, Н. М.; Соя, П. В.
2017Дослідження небезпеки накопичення важких металів в елементах екосистемБуяльська, Н. П.; Денисова, Н. М.
2021Екологія : методичні вказівки до лабораторних робіт для ЗВО спеціальностей 172 "Телекомунікації та радіотехніка", 171 "Електроніка"Буяльська, Н. П.; Цибуля, С. Д.; Денисова, Н. М.
2023Екологія харчових виробництв : методичні вказівки до практичних занять для ЗВО першого (бакалаврського) рівня спеціальності 101 "Екологія"Буяльська, Н. П.; Денисова, Н. М.
2021Експертиза харчових продуктів : методичні вказівки до практичних та семінарських занять для здобувачів вищої освіти галузі знань 18 "Виробництво та технології" спеціальність 181 "Харчові технології"Челябієва, В. М.; Денисова, Н. М.
2023Застосування гарбузового шроту та стевіазоїду в технології хлібобулочних виробів оздоровчого призначенняКурочка, А. М.; Денисова, Н. М.
2023Методи інтенсифікації процесу бродіння хлібобулочних напівфабрикатів. Використання електромагнітних випромінюваньЛегейда, А. В.; Денисова, Н. М.
2021Організація системи управління охороною праці підприємств розважального напрямкуМурай, А. О.; Денисова, Н. М.
2014Основи фізіології та гігієни харчування. Методичні вказівки до лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»Буяльська, Н. П.; Денисова, Н. М.; Цибуля, С. Д.
2022Основи фізіології та гігієни харчування : методичні вказівки до виконання контрольної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології»Буяльська, Н. П.; Денисова, Н. М.
2019Основи фізіології та гігієни харчування : методичні вказівки до лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології"Буяльська, Н. П.; Денисова, Н. М.
2022Основи фізіології та гігієни харчування : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології»Буяльська, Н. П.; Денисова, Н. М.
2023Основні шкідливі та небезпечні фактори на робочих місцях з ПЕОМТруш, М. В.; Денисова, Н. М.
2023Особливості функціонування системи управління охороною праці під час воєнного стануШостак, О. С.; Денисова, Н. М.
2012Охорона праці в галузі : методичні вказівки до самостійної роботи студентів спеціальностей 7.050802 та 8.050802 «Електронні системи»Денисова, Н. М.; Гуменюк, О. Л.; Челябієва, В. М.
2016Охорона праці в галузі. Методичні вказівки до виконання практичних робіт для студентів галузі знань 0305 – Економіка і підприємництвоДенисова, Н. М.; Буяльська, Н. П.
2014Охорона праці. Методичні вказівки до виконання розділу „Охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях” в дипломних проектах спеціалістів та кваліфікаційних роботах магістрів галузі знань 0305 – Економіка і підприємництвоДенисова, Н. М.; Буяльська, Н. П.