Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Електронний репозиторій Чернігівського Національного Технологічного Університету
Перегляд зібрання за групою - Автори 1fe6a452-9f3d-4d28-b7b7-74683bc9cfdb
Перейти до:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
по заголовку
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати 21 до 40 із 70
< назад
далі >
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2017
Дослідження вмісту важких металів у молоці як елемент реалізації системи НАССР
Буяльська, Н. П.
;
Денисова, Н. М.
;
Купчик, О. Ю.
;
Прус, Т. І.
2020
Дослідження вмісту важких металів у харчоконценратах
Ющенко, Н. Ф.
;
Буяльська, Н. П.
;
Денисова, Н. М.
2021
Дослідження впливу добавок вівсяного борошна та яблучного пюре на технологію виробництва бісквітів
Денисова, Н. М.
;
Буяльська, Н. П.
;
Моторко, О. М.
2017
Дослідження впливу фруктози на технологічний процес виготовлення та якість здобних виробів
Денисова, Н. М.
;
Соя, П. В.
2017
Дослідження небезпеки накопичення важких металів в елементах екосистем
Буяльська, Н. П.
;
Денисова, Н. М.
2021
Екологія : методичні вказівки до лабораторних робіт для ЗВО спеціальностей 172 "Телекомунікації та радіотехніка", 171 "Електроніка"
Буяльська, Н. П.
;
Цибуля, С. Д.
;
Денисова, Н. М.
2023
Екологія харчових виробництв : методичні вказівки до практичних занять для ЗВО першого (бакалаврського) рівня спеціальності 101 "Екологія"
Буяльська, Н. П.
;
Денисова, Н. М.
2021
Експертиза харчових продуктів : методичні вказівки до практичних та семінарських занять для здобувачів вищої освіти галузі знань 18 "Виробництво та технології" спеціальність 181 "Харчові технології"
Челябієва, В. М.
;
Денисова, Н. М.
2023
Застосування гарбузового шроту та стевіазоїду в технології хлібобулочних виробів оздоровчого призначення
Курочка, А. М.
;
Денисова, Н. М.
2023
Методи інтенсифікації процесу бродіння хлібобулочних напівфабрикатів. Використання електромагнітних випромінювань
Легейда, А. В.
;
Денисова, Н. М.
2021
Організація системи управління охороною праці підприємств розважального напрямку
Мурай, А. О.
;
Денисова, Н. М.
2014
Основи фізіології та гігієни харчування. Методичні вказівки до лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
Буяльська, Н. П.
;
Денисова, Н. М.
;
Цибуля, С. Д.
2022
Основи фізіології та гігієни харчування : методичні вказівки до виконання контрольної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології»
Буяльська, Н. П.
;
Денисова, Н. М.
2019
Основи фізіології та гігієни харчування : методичні вказівки до лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології"
Буяльська, Н. П.
;
Денисова, Н. М.
2022
Основи фізіології та гігієни харчування : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології»
Буяльська, Н. П.
;
Денисова, Н. М.
2023
Основні шкідливі та небезпечні фактори на робочих місцях з ПЕОМ
Труш, М. В.
;
Денисова, Н. М.
2023
Особливості функціонування системи управління охороною праці під час воєнного стану
Шостак, О. С.
;
Денисова, Н. М.
2012
Охорона праці в галузі : методичні вказівки до самостійної роботи студентів спеціальностей 7.050802 та 8.050802 «Електронні системи»
Денисова, Н. М.
;
Гуменюк, О. Л.
;
Челябієва, В. М.
2016
Охорона праці в галузі. Методичні вказівки до виконання практичних робіт для студентів галузі знань 0305 – Економіка і підприємництво
Денисова, Н. М.
;
Буяльська, Н. П.
2014
Охорона праці. Методичні вказівки до виконання розділу „Охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях” в дипломних проектах спеціалістів та кваліфікаційних роботах магістрів галузі знань 0305 – Економіка і підприємництво
Денисова, Н. М.
;
Буяльська, Н. П.