DSpace JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Перегляд зібрання за групою - Автори 1fe6a452-9f3d-4d28-b7b7-74683bc9cfdb
Результати 1 до 20 із 71
далі >
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2021 | Аналіз проблематики виникнення профзахворювань | Ющенко, Н. Ф.; Денисова, Н. М. |
2020 | Безпека життєдіяльності та основи охорони праці : лабораторний практикум для ЗВО всіх галузей знань | Костенко, І. А.; Денисова, Н. М.; Челябієва, В. М. |
2020 | Безпека життєдіяльності та основи охорони праці : методичні вказівки до виконання практичних робіт для ЗВО всіх галузей знань | Денисова, Н. М.; Костенко, І. А.; Буяльська, Н. П. |
2020 | Безпека життєдіяльності та основи охорони праці : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи ЗВО всіх галузей знань | Денисова, Н. М.; Костенко, І. А.; Буяльська, Н. П. |
2022 | Безпека життєдіяльності та основи охорони праці : методичні вказівки до практичних занять | Денисова, Н. М.; Костенко, І. А.; Буяльська, Н. П. |
2011 | Безпека праці та промислова санітарія: курс охорони праці для студентів інженерно-економічного напряму підготовки | Ткачук, К. Н.; Гуменюк, О. Л.; Бивойно, Т. П.; Денисова, Н. М.; Челябієва, В. М.; Ткачук, К. К.; Буяльська, Н. П. |
2021 | Використання електромагнітних випромінювань для обробки сировини хлібобулочних виробів | Ющенко, Н. Ф.; Денисова, Н. М. |
2022 | Використання електромагнітних випромінювань для обробки харчових продуктів | Ющенко, Н. Ф.; Денисова, Н. М. |
2019 | Використання збродженого яблучного соку в технології виробництва житньо-пшеничного хліба | Денисова, Н. М.; Гаркава, А. В.; Буяльська, Н. П. |
2019 | Використання йодовмісних добавок у виробництві хлібобулочних виробів оздоровчого призначення | Буяльська, Н. П.; Воєдило, В. О.; Денисова, Н. М. |
2023 | Використання керобу в технології виробництва вершково-шоколадного морозива | Глушак, В. С.; Денисова, Н. М. |
2019 | Використання продуктів переробки амаранту у виробництві хлібобулочних виробів | Буяльська, Н. П.; Литвиненко, О. О.; Денисова, Н. М. |
2018 | Використання продуктів переробки цикорію коренеплідного в технології виробництва борошняних кондитерських виробів | Буяльська, Н. П.; Ткаченко, Ю. Д.; Денисова, Н. М. |
2019 | Використання сорбентів для зниження концентрації важких металів у молочній сировині | Буяльська, Н. П.; Купчик, О. Ю.; Денисова, Н. М. |
2016 | Влияние электромагнитного излучения на состояние здоровья работников электроэнергетических предприятий | Денисов, Ю. О.; Денисова, Н. М. |
2017 | Вплив різних видів дріжджів на технологію виробництва та показники якості хлібобулочних виробів | Денисова, Н. М.; Сокотнюк, Р. А. |
2017 | Вплив цукрозамінників на технологію та якість хлібобулочних виробів | Денисова, Н. М.; Соя, П. В. |
2021 | Деякі аспекти використання рослинної сировини в хлібобулочному виробництві | Руса, І. С.; Денисова, Н. М. |
2018 | Дослідження використання лактулози в технології виробництва діабетичних хлібобулочних виробів | Денисова, Н. М.; Кузьменко, Л. А. |
2020 | Дослідження використання цукрозамінників у технології виробництва плодово-ягідного морозива | Денисова, Н. М.; Карцан, В. Д.; Буяльська, Н. П. |