Перегляд зібрання за групою - Автори 1fe6a452-9f3d-4d28-b7b7-74683bc9cfdb

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 20 із 70  далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Аналіз проблематики виникнення профзахворюваньЮщенко, Н. Ф.; Денисова, Н. М.
2020Безпека життєдіяльності та основи охорони праці : лабораторний практикум для ЗВО всіх галузей знаньКостенко, І. А.; Денисова, Н. М.; Челябієва, В. М.
2020Безпека життєдіяльності та основи охорони праці : методичні вказівки до виконання практичних робіт для ЗВО всіх галузей знаньДенисова, Н. М.; Костенко, І. А.; Буяльська, Н. П.
2020Безпека життєдіяльності та основи охорони праці : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи ЗВО всіх галузей знаньДенисова, Н. М.; Костенко, І. А.; Буяльська, Н. П.
2022Безпека життєдіяльності та основи охорони праці : методичні вказівки до практичних занятьДенисова, Н. М.; Костенко, І. А.; Буяльська, Н. П.
2011Безпека праці та промислова санітарія: курс охорони праці для студентів інженерно-економічного напряму підготовкиТкачук, К. Н.; Гуменюк, О. Л.; Бивойно, Т. П.; Денисова, Н. М.; Челябієва, В. М.; Ткачук, К. К.; Буяльська, Н. П.
2021Використання електромагнітних випромінювань для обробки сировини хлібобулочних виробівЮщенко, Н. Ф.; Денисова, Н. М.
2022Використання електромагнітних випромінювань для обробки харчових продуктівЮщенко, Н. Ф.; Денисова, Н. М.
2019Використання збродженого яблучного соку в технології виробництва житньо-пшеничного хлібаДенисова, Н. М.; Гаркава, А. В.; Буяльська, Н. П.
2019Використання йодовмісних добавок у виробництві хлібобулочних виробів оздоровчого призначенняБуяльська, Н. П.; Воєдило, В. О.; Денисова, Н. М.
2023Використання керобу в технології виробництва вершково-шоколадного морозиваГлушак, В. С.; Денисова, Н. М.
2019Використання продуктів переробки амаранту у виробництві хлібобулочних виробівБуяльська, Н. П.; Литвиненко, О. О.; Денисова, Н. М.
2018Використання продуктів переробки цикорію коренеплідного в технології виробництва борошняних кондитерських виробівБуяльська, Н. П.; Ткаченко, Ю. Д.; Денисова, Н. М.
2019Використання сорбентів для зниження концентрації важких металів у молочній сировиніБуяльська, Н. П.; Купчик, О. Ю.; Денисова, Н. М.
2016Влияние электромагнитного излучения на состояние здоровья работников электроэнергетических предприятийДенисов, Ю. О.; Денисова, Н. М.
2017Вплив різних видів дріжджів на технологію виробництва та показники якості хлібобулочних виробівДенисова, Н. М.; Сокотнюк, Р. А.
2017Вплив цукрозамінників на технологію та якість хлібобулочних виробівДенисова, Н. М.; Соя, П. В.
2021Деякі аспекти використання рослинної сировини в хлібобулочному виробництвіРуса, І. С.; Денисова, Н. М.
2018Дослідження використання лактулози в технології виробництва діабетичних хлібобулочних виробівДенисова, Н. М.; Кузьменко, Л. А.
2020Дослідження використання цукрозамінників у технології виробництва плодово-ягідного морозиваДенисова, Н. М.; Карцан, В. Д.; Буяльська, Н. П.