Перегляд зібрання за групою - Автори 2ea38992-d4ef-408e-bdeb-24498bb91ca4

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 21 до 40 із 55 < назад   далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Основи охорони праці та безпеки життєдіяльності : методичні вказівки до виконання контрольної роботи для студентів спеціальності 172 "Телекомунікації та радіотехніка"Гуменюк, О. Л.
2023Особливості використання розробленого сушильного агрегату для гарбузового насінняБусел, О. В.; Гуменюк, О. Л.; Іваненко, К. М.; Пасов, Г. В.
2012Охорона праці в галузі : методичні вказівки до самостійної роботи студентів спеціальностей 7.050802 та 8.050802 «Електронні системи»Денисова, Н. М.; Гуменюк, О. Л.; Челябієва, В. М.
2013Охорона праці, охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях : методичні вказівки до виконання розділів у дипломних проектах для студентів галузі знань: 0505 – Машинобудування та металообробка; 0305 – Економіка та підприємництвоЧелябієва, В. М.; Гуменюк, О. Л.
2009Охорона праці : практикум з охорони праці для студентів напрямів підготовки 0502 "Менеджмент", 0501 "Економіка і підприємництво"Гуменюк, О. Л.; Челябієва, В. М.; Денисова, Н. М.
2012Охорона праці в галузі : методичні вказівки до самостійної роботи студентів галузі знань "Економіка і підприємництво"Денисова, Н. М.; Гуменюк, О. Л.; Челябієва, В. М.
2011Охорона праці. Лабораторний практикум для студентів напрямів підготовки 6.050102 – комп’ютерна інженерія, 6.050802 – електронні пристрої та системиГуменюк, О. Л.; Челябієва, В. М.; Бивойно, Т. П.; Денисова, Н.П.
2022Переддипломна практика : методичні вказівки для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" освітньо-професійної програми "Харчові технології та інженерія" всіх форм навчанняХребтань, О. Б.; Гуменюк, О. Л.; Іваненко, К. М.; Волкова, Р. М.
2023Пошук поліпшувача для хліба з пшеничного борошна вищого сорту з кукурудзяним борошномГуменюк, О. Л.; Манжай, В. П.; Гайдай, Т. О.
2011Противокоррозионные свойства некоторых фармакологических препаратовЧелябієва, В. М.; Гуменюк, О. Л.; Бондарь, Е. С.; Приходько, С. В.
2020Підвищення харчової цінності хлібобулочних і борошняних кондитерських виробівБуяльська, Н. П.; Гуменюк, О. Л.; Денисова, Н. М.; Челябієва, В. М.
2018Реологічні властивості напівфабрикатів з добавкою конопляного шроту для приготування хліба білогоГуменюк, О. Л.; Ксенюк, М. П.; Козлов, М. В.
2022Технологія бродильних виробництв : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою "Харчові технології та інженерія" (освітній ступінь бакалавр) всіх форм навчанняЗамай, Ж. В.; Гуменюк, О. Л.
2020Технологія бродильних виробництв : тексти лекцій для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» заочної форми навчанняГуменюк, О. Л.
2022Технологія жирів та жирозамінників : тексти лекцій для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою «Харчові технології та інженерія» (освітній ступінь бакалавр) всіх форм навчання. - Ч. ІІГуменюк, О. Л.
2020Технологія жирів та жирозамінників : тексти лекцій для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" заочної форми навчанняГуменюк, О. Л.
2018Технологія харчових виробництв. Переробка м’яса. Переробка овочів і фруктів. Виробництво вина : тексти лекцій для студентів спеціальності 181 "Харчові технології". Частина 1.Гуменюк, О. Л.
2018Технологія харчових виробництв. Переробка м’яса. Переробка овочів і фруктів. Виробництво вина : тексти лекцій для студентів спеціальності 181 "Харчові технології". Частина 2Гуменюк, О. Л.
2022Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів : методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою "Харчові технології та інженерія" (освітній ступінь бакалавр)Волкова, Р. М.; Гуменюк, О. Л.; Хребтань, О. Б.; Іваненко, К. М.
2016Удосконалення способу приготування білого хліба з добавкою пшеничних зеренГуменюк, О. Л.; Ксенюк, М. П.; Ільїн, Р. О.