Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Електронний репозиторій Чернігівського Національного Технологічного Університету
Перегляд зібрання за групою - Автори 2ea38992-d4ef-408e-bdeb-24498bb91ca4
Перейти до:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
по заголовку
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати 21 до 40 із 55
< назад
далі >
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Основи охорони праці та безпеки життєдіяльності : методичні вказівки до виконання контрольної роботи для студентів спеціальності 172 "Телекомунікації та радіотехніка"
Гуменюк, О. Л.
2023
Особливості використання розробленого сушильного агрегату для гарбузового насіння
Бусел, О. В.
;
Гуменюк, О. Л.
;
Іваненко, К. М.
;
Пасов, Г. В.
2012
Охорона праці в галузі : методичні вказівки до самостійної роботи студентів спеціальностей 7.050802 та 8.050802 «Електронні системи»
Денисова, Н. М.
;
Гуменюк, О. Л.
;
Челябієва, В. М.
2013
Охорона праці, охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях : методичні вказівки до виконання розділів у дипломних проектах для студентів галузі знань: 0505 – Машинобудування та металообробка; 0305 – Економіка та підприємництво
Челябієва, В. М.
;
Гуменюк, О. Л.
2009
Охорона праці : практикум з охорони праці для студентів напрямів підготовки 0502 "Менеджмент", 0501 "Економіка і підприємництво"
Гуменюк, О. Л.
;
Челябієва, В. М.
;
Денисова, Н. М.
2012
Охорона праці в галузі : методичні вказівки до самостійної роботи студентів галузі знань "Економіка і підприємництво"
Денисова, Н. М.
;
Гуменюк, О. Л.
;
Челябієва, В. М.
2011
Охорона праці. Лабораторний практикум для студентів напрямів підготовки 6.050102 – комп’ютерна інженерія, 6.050802 – електронні пристрої та системи
Гуменюк, О. Л.
;
Челябієва, В. М.
;
Бивойно, Т. П.
;
Денисова, Н.П.
2022
Переддипломна практика : методичні вказівки для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" освітньо-професійної програми "Харчові технології та інженерія" всіх форм навчання
Хребтань, О. Б.
;
Гуменюк, О. Л.
;
Іваненко, К. М.
;
Волкова, Р. М.
2023
Пошук поліпшувача для хліба з пшеничного борошна вищого сорту з кукурудзяним борошном
Гуменюк, О. Л.
;
Манжай, В. П.
;
Гайдай, Т. О.
2011
Противокоррозионные свойства некоторых фармакологических препаратов
Челябієва, В. М.
;
Гуменюк, О. Л.
;
Бондарь, Е. С.
;
Приходько, С. В.
2020
Підвищення харчової цінності хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів
Буяльська, Н. П.
;
Гуменюк, О. Л.
;
Денисова, Н. М.
;
Челябієва, В. М.
2018
Реологічні властивості напівфабрикатів з добавкою конопляного шроту для приготування хліба білого
Гуменюк, О. Л.
;
Ксенюк, М. П.
;
Козлов, М. В.
2022
Технологія бродильних виробництв : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою "Харчові технології та інженерія" (освітній ступінь бакалавр) всіх форм навчання
Замай, Ж. В.
;
Гуменюк, О. Л.
2020
Технологія бродильних виробництв : тексти лекцій для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» заочної форми навчання
Гуменюк, О. Л.
2022
Технологія жирів та жирозамінників : тексти лекцій для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою «Харчові технології та інженерія» (освітній ступінь бакалавр) всіх форм навчання. - Ч. ІІ
Гуменюк, О. Л.
2020
Технологія жирів та жирозамінників : тексти лекцій для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" заочної форми навчання
Гуменюк, О. Л.
2018
Технологія харчових виробництв. Переробка м’яса. Переробка овочів і фруктів. Виробництво вина : тексти лекцій для студентів спеціальності 181 "Харчові технології". Частина 1.
Гуменюк, О. Л.
2018
Технологія харчових виробництв. Переробка м’яса. Переробка овочів і фруктів. Виробництво вина : тексти лекцій для студентів спеціальності 181 "Харчові технології". Частина 2
Гуменюк, О. Л.
2022
Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів : методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою "Харчові технології та інженерія" (освітній ступінь бакалавр)
Волкова, Р. М.
;
Гуменюк, О. Л.
;
Хребтань, О. Б.
;
Іваненко, К. М.
2016
Удосконалення способу приготування білого хліба з добавкою пшеничних зерен
Гуменюк, О. Л.
;
Ксенюк, М. П.
;
Ільїн, Р. О.