Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Електронний репозиторій Чернігівського Національного Технологічного Університету
Перегляд зібрання за групою - Автори 8eb0dae9-b055-4259-85ca-c72cc1a4e6ac
Перейти до:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
по заголовку
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати 41 до 60 із 88
< назад
далі >
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2023
Загальна екологія : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 101 "Екологія". Частина ІI
Буяльська, Н. П.
2019
Захисна синергічна композиція комплексної дії на вторинній сировині
Цибуля, С. Д.
;
Старчак, В. Г.
;
Іваненко, К. М.
;
Буяльська, Н. П.
;
Костенко, І. А.
;
Мачульський, Г. М.
2014
Захисні властивості покриттів за умови дії наводнювального середовища
Старчак, В. Г.
;
Цибуля, С. Д.
;
Буяльська, Н. П.
;
Костенко, І. А.
;
Іваненко, К. М.
2016
Корозія та захист металів від корозії. Методичні вказівки до виконання лабораторних та контрольної робіт для студентів заочної форми навчання напрямів підготовки 6.051701 – Харчові технології та інженерія; 6.050502 – Інженерна механіка; 6.092300 – Технологія і устаткування зварювання
Костенко, І. А.
;
Челябієва, В. М.
;
Цибуля, С. Д.
;
Буяльська, Н. П.
2024
Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 101 – Екологія. Освітня програма «Екологія»
Цибуля, С. Д.
;
Костенко, І. А.
;
Челябієва, В. М.
;
Буяльська, Н. П.
2024
Мікрофлора борошна як стартер процесів бродіння у харчових технологіях
Челябієва, В. М.
;
Буяльська, Н. П.
;
Березкина, Н. А.
2012
Неорганічна хімія : конспект лекцій для студентів напрямів підготовки: 6.030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво»; 6.070106 «Автомобільний транспорт»; 6.051801 «Деревооброблювальні технології»; 6.091302 «Метрологія та вимірювальна техніка»
Буяльська, Н. П.
;
Челябієва, В. М.
;
Гуменюк, О. Л.
2014
Основи фізіології та гігієни харчування. Методичні вказівки до лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
Буяльська, Н. П.
;
Денисова, Н. М.
;
Цибуля, С. Д.
2022
Основи фізіології та гігієни харчування : методичні вказівки до виконання контрольної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології»
Буяльська, Н. П.
;
Денисова, Н. М.
2019
Основи фізіології та гігієни харчування : методичні вказівки до лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології"
Буяльська, Н. П.
;
Денисова, Н. М.
2022
Основи фізіології та гігієни харчування : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології»
Буяльська, Н. П.
;
Денисова, Н. М.
2016
Охорона праці в галузі. Методичні вказівки до виконання практичних робіт для студентів галузі знань 0305 – Економіка і підприємництво
Денисова, Н. М.
;
Буяльська, Н. П.
2014
Охорона праці. Методичні вказівки до виконання розділу „Охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях” в дипломних проектах спеціалістів та кваліфікаційних роботах магістрів галузі знань 0305 – Економіка і підприємництво
Денисова, Н. М.
;
Буяльська, Н. П.
2021
Охорона навколишнього середовища : методичні вказівки до лабораторних для ЗВО спеціальності 181 "Харчові технології"
Буяльська, Н. П.
;
Цибуля, С. Д.
;
Денисова, Н. М.
2022
Охорона навколишнього середовища : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології»
Буяльська, Н. П.
;
Цибуля, С. Д.
;
Денисова, Н. М.
2020
Охорона праці в галузі : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів галузі знань 17 "Механічна інженерія" спеціальність 131 "Прикладна механіка" освітня професійна програма "Технології та устаткування зварювання"
Денисова, Н. М.
;
Буяльська, Н. П.
2018
Охорона праці в галузі та цивільний захист : методичні вказівки до виконання контрольної роботи для студентів галузі знань 17 "Електроніка та телекомунікації"
Денисова, Н. М.
;
Буяльська, Н. П.
2020
Охорона праці в галузі та цивільний захист : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів галузі знань 18 "Харчові технології"
Денисова, Н. М.
;
Буяльська, Н. П.
2018
Охорона праці в галузі та цивільний захист. Методичні вказівки до виконання контрольної роботи для студентів галузі знань 17 "Електроніка та телекомунікації"
Денисова, Н. М.
;
Буяльська, Н. П.
2017
Охорона праці в галузі та цивільний захист. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів галузі знань 17 "Електроніка та телекомунікаці"
Денисова, Н. М.
;
Буяльська, Н. П.