Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Електронний репозиторій Чернігівського Національного Технологічного Університету
Перегляд зібрання за групою - Автори 98205c5c-d50f-4158-9fa1-41a29e2a9a14
Перейти до:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
по заголовку
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати 21 до 34 із 34
< назад
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2013
Особливості пофарбування пальтових вовняних тканин зі спеціальними обробками кислотними металокомплексними барвниками
Хребтань, О. Б.
2020
Переваги запровадження міжнародної системи HACCP на підприємствах харчової промисловості м. Чернігова
Бусел, О. В.
;
Хребтань, О. Б.
2022
Переддипломна практика : методичні вказівки для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" освітньо-професійної програми "Харчові технології та інженерія" всіх форм навчання
Хребтань, О. Б.
;
Гуменюк, О. Л.
;
Іваненко, К. М.
;
Волкова, Р. М.
2023
Стандартизація, метрологія та сертифікація : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» галузі знань 18 «Виробництво та технології» ОПП «Харчові технології та інженерія» всіх форм навчання
Хребтань, О. Б.
2022
Технологічна практика : методичні вказівки для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" ОПП "Харчові технології та інженерія"
Хребтань, О. Б.
;
Волкова, Р. М.
;
Іваненко, К. М.
2022
Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів : методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою "Харчові технології та інженерія" (освітній ступінь бакалавр)
Волкова, Р. М.
;
Гуменюк, О. Л.
;
Хребтань, О. Б.
;
Іваненко, К. М.
2021
Технічна мікробіологія : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» денної і заочної форм навчання
Сероштан, І. О.
;
Хребтань, О. Б.
2013
Товарознавство і торговельне підприємництво. Методичні вказівки з наскрізної програми практики для студентів напряму підготовки 6.030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво» освітньо-кваліфікаційних рівнів «бакалавр», «спеціаліст», «магістр»
Дудла, І. О.
;
Хребтань, О. Б.
;
Гаценко, С. В.
2010
Товарознавча експертиза розмірних показників та маркування шкіряного взуття, що реалізується в роздрібних торгівельних підприємствах м. Чернігова
Хребтань, О. Б.
2012
Товарознавча оцінка якості томатних соусів, які реалізуються в роздрібній торгівельній мережі м. чернігова
Хребтань, О. Б.
;
Денисенко, Т. М.
2021
Фортифікація пшеничного хліба інноваційними інгредієнтами рослин- ного походження
Замай, Ж. В.
;
Гуменюк, О. Л.
;
Волкова, Р. М.
;
Хребтань, О. Б.
;
Цибуля, С. Д.
2021
Фортифікація пшеничного хліба інноваційними інгредієнтами рослинного походження
Замай, Ж. В.
;
Гуменюк, О. Л.
;
Волкова, Р. М.
;
Хребтань, О. Б.
;
Цибуля, С. Д.
2021
Харчові технології : методичні вказівки до виконання кваліфікаційних робіт для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 "Харчові технології"
Цибуля, С. Д.
;
Хребтань, О. Б.
;
Замай, Ж. В.
;
Гуменюк, О. Л.
;
Костенко, І. А.
2021
Харчові технології : методичні вказівки до виконання програми переддипломної практики для здобувачів другого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" освітньо-професійної програми "Харчові технології" всіх форм навчання
Хребтань, О. Б.
;
Цибуля, С. Д.
;
Замай, Ж. В.
;
Іваненко, К. М.