Перегляд зібрання за групою - Автори 98205c5c-d50f-4158-9fa1-41a29e2a9a14

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 21 до 34 із 34 < назад 
Дата випускуНазваАвтор(и)
2013Особливості пофарбування пальтових вовняних тканин зі спеціальними обробками кислотними металокомплексними барвникамиХребтань, О. Б.
2020Переваги запровадження міжнародної системи HACCP на підприємствах харчової промисловості м. ЧерніговаБусел, О. В.; Хребтань, О. Б.
2022Переддипломна практика : методичні вказівки для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" освітньо-професійної програми "Харчові технології та інженерія" всіх форм навчанняХребтань, О. Б.; Гуменюк, О. Л.; Іваненко, К. М.; Волкова, Р. М.
2023Стандартизація, метрологія та сертифікація : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» галузі знань 18 «Виробництво та технології» ОПП «Харчові технології та інженерія» всіх форм навчанняХребтань, О. Б.
2022Технологічна практика : методичні вказівки для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" ОПП "Харчові технології та інженерія"Хребтань, О. Б.; Волкова, Р. М.; Іваненко, К. М.
2022Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів : методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою "Харчові технології та інженерія" (освітній ступінь бакалавр)Волкова, Р. М.; Гуменюк, О. Л.; Хребтань, О. Б.; Іваненко, К. М.
2021Технічна мікробіологія : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» денної і заочної форм навчанняСероштан, І. О.; Хребтань, О. Б.
2013Товарознавство і торговельне підприємництво. Методичні вказівки з наскрізної програми практики для студентів напряму підготовки 6.030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво» освітньо-кваліфікаційних рівнів «бакалавр», «спеціаліст», «магістр»Дудла, І. О.; Хребтань, О. Б.; Гаценко, С. В.
2010Товарознавча експертиза розмірних показників та маркування шкіряного взуття, що реалізується в роздрібних торгівельних підприємствах м. ЧерніговаХребтань, О. Б.
2012Товарознавча оцінка якості томатних соусів, які реалізуються в роздрібній торгівельній мережі м. черніговаХребтань, О. Б.; Денисенко, Т. М.
2021Фортифікація пшеничного хліба інноваційними інгредієнтами рослин- ного походженняЗамай, Ж. В.; Гуменюк, О. Л.; Волкова, Р. М.; Хребтань, О. Б.; Цибуля, С. Д.
2021Фортифікація пшеничного хліба інноваційними інгредієнтами рослинного походженняЗамай, Ж. В.; Гуменюк, О. Л.; Волкова, Р. М.; Хребтань, О. Б.; Цибуля, С. Д.
2021Харчові технології : методичні вказівки до виконання кваліфікаційних робіт для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 "Харчові технології"Цибуля, С. Д.; Хребтань, О. Б.; Замай, Ж. В.; Гуменюк, О. Л.; Костенко, І. А.
2021Харчові технології : методичні вказівки до виконання програми переддипломної практики для здобувачів другого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" освітньо-професійної програми "Харчові технології" всіх форм навчанняХребтань, О. Б.; Цибуля, С. Д.; Замай, Ж. В.; Іваненко, К. М.