Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 40.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Охорона праці в галузі та цивільний захист : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів галузі знань 18 "Харчові технології"Денисова, Н. М.; Буяльська, Н. П.
2020Підвищення харчової цінності хлібобулочних і борошняних кондитерських виробівБуяльська, Н. П.; Гуменюк, О. Л.; Денисова, Н. М.; Челябієва, В. М.
2020Дослідження використання цукрозамінників у технології виробництва плодово-ягідного морозиваДенисова, Н. М.; Карцан, В. Д.; Буяльська, Н. П.
2020Використання цедри цитрусових плодів у виробництві хлібобулочних виробівБуяльська, Н. П.; Негай, В. О.
2020Дослідження вмісту важких металів у харчоконценратахЮщенко, Н. Ф.; Буяльська, Н. П.; Денисова, Н. М.
2020Екологічні проблеми експлуатації металоконструкцій в грунтіРичка, Б. В.; Костенко, І. А.; Буяльська, Н. П.
2021Цивільний захист та охорона праці в галузі : методичні вказівки для самостійної роботи студентів галузі знань 18 "Харчові технології"Денисова, Н. М.; Буяльська, Н. П.
2021Цивільний захист та охорона праці в галузі : методичні вказівки до виконання практичних робіт для студентів галузі знань 18 "Харчові технології"Денисова, Н. М.; Буяльська, Н. П.
2021Екологія : методичні вказівки до лабораторних робіт для ЗВО спеціальностей 172 "Телекомунікації та радіотехніка", 171 "Електроніка"Буяльська, Н. П.; Цибуля, С. Д.; Денисова, Н. М.
2021Охорона навколишнього середовища : методичні вказівки до лабораторних для ЗВО спеціальності 181 "Харчові технології"Буяльська, Н. П.; Цибуля, С. Д.; Денисова, Н. М.