Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 11-20 зі 31.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Основи фізіології та гігієни харчування : методичні вказівки до лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології"Буяльська, Н. П.; Денисова, Н. М.
2021Цивільний захист та охорона праці в галузі : методичні вказівки для самостійної роботи студентів галузі знань 18 "Харчові технології"Денисова, Н. М.; Буяльська, Н. П.
2021Цивільний захист та охорона праці в галузі : методичні вказівки до виконання практичних робіт для студентів галузі знань 18 "Харчові технології"Денисова, Н. М.; Буяльська, Н. П.
2014Основи фізіології та гігієни харчування. Методичні вказівки до лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»Буяльська, Н. П.; Денисова, Н. М.; Цибуля, С. Д.
2021Екологія : методичні вказівки до лабораторних робіт для ЗВО спеціальностей 172 "Телекомунікації та радіотехніка", 171 "Електроніка"Буяльська, Н. П.; Цибуля, С. Д.; Денисова, Н. М.
2021Охорона навколишнього середовища : методичні вказівки до лабораторних для ЗВО спеціальності 181 "Харчові технології"Буяльська, Н. П.; Цибуля, С. Д.; Денисова, Н. М.
2011Безпека праці та промислова санітарія: курс охорони праці для студентів інженерно-економічного напряму підготовкиТкачук, К. Н.; Гуменюк, О. Л.; Бивойно, Т. П.; Денисова, Н. М.; Челябієва, В. М.; Ткачук, К. К.; Буяльська, Н. П.
2020Безпека життєдіяльності та основи охорони праці : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи ЗВО всіх галузей знаньДенисова, Н. М.; Костенко, І. А.; Буяльська, Н. П.
2020Безпека життєдіяльності та основи охорони праці : методичні вказівки до виконання практичних робіт для ЗВО всіх галузей знаньДенисова, Н. М.; Костенко, І. А.; Буяльська, Н. П.
2022Технологія води та водопідготовки харчових виробництв : методичні вказівки довиконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології»Буяльська, Н. П.; Челябієва, В. М.; Денисова, Н. М.