Короткий опис(реферат):
Найбільш розповсюдженими продуктами харчування в нашій державі є хлібобулочні вироби, що в рецептурі включають цукор. Тому актуальною проблемою є заміна сахарози в хлібобулочних виробах на цукрозамінники. Метою дослідження, викладеного в доповіді, є вивчення впливу фруктози на технологічний процес і якість здобних виробів.
Суть розробки, основні результати:
Денисова, Н. М. Вплив цукрозамінників на технологію та якість хлібобулочних виробів / Н. М. Денисова, П. В. Соя // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС –2017) : матеріали тез доп. VІІ міжнар. наук.- практ. конф. (м. Чернігів , 24–27 квіт. 2017р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2017. – С.42-43.