IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"
Пошук в архіві
Увійти
українська
English
ISSN 2415-363X
Головна сторінка IRChNUT
→
ПРАЦІ НАУКОВЦІВ НУ «Чернігівська політехніка»
→
Челябієва Вікторія Миколаївна
→
Пошук в архіві
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Пошук в архіві
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 10 out of a total of 14 results for community: Челябієва Вікторія Миколаївна.
(0.003 seconds)
Зараз показуються 1-10 з 14
1
2
Наступна сторінка
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Методи аналізу сировини та продукції харчових виробництв : лабораторний практикум для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" освітня програма «Харчові технології та інженерія» Ч. 2.
Челябієва, В. М.
(
Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка»
,
2020
)
Отримання та оцінка якості харчових жирів підвищеної біологічної цінності
Челябієва, В. М.
;
Ольшевська, С. С.
(
НУ «Чернігівська політехніка»
,
2020
)
Безглютеновий кекс "Гречано-сочевичний" : опис до патенту на корисну модель
Невідомий автор
(
2020
)
Підвищення харчової цінності хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів
Буяльська, Н. П.
;
Гуменюк, О. Л.
;
Денисова, Н. М.
;
Челябієва, В. М.
(
Чернігів : ЧНТУ
,
2020
)
Розробка технології приготування масла вершкового підвищеної біологічної цінності з використанням рослинної сировини
Ольшевська, С. С.
;
Челябієва, В. М.
(
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
,
2020
)
Використання рослинної сировини у технології льодяникової карамелі на паличці для підвищення біологічної цінності
Гуз, М. О.
;
Челябієва, В. М.
(
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
,
2020
)
Технологія отримання кефіру з використанням мікрофлори житньої закваски
Оляченко, Т. Ю.
;
Щерба, Л. В.
;
Челябієва, В. М.
(
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
,
2020
)
Виробництво хліба з використанням хмелевої закваски
Сорокіна, Д. С.
;
Яремчук-Новіков, М. А.
;
Челябієва, В. М.
(
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
,
2020
)
Розробка рецептури печива гречаного з використанням вторинної рослинної сировини
Прус, І. О.
;
Челябієва В. М.
(
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
,
2020
)
Розробка рецептури та технології приготування морквяно-вівсяного печива
Прибитько, В. М.
;
Челябієва, В. М.
(
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
,
2020
)
Зараз показуються 1-10 з 14
1
2
Наступна сторінка
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Посилання
Національний університет "Чернігівська політехніка"
Наукова бібліотека Національного університету "Чернігівська політехніка"
Всі матеріали IRChNUT
Розділи та колекції
За датою публікації
Автори
Заголовки
Теми
Розділ
За датою публікації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Увійти
Зареєструвати користувача
Перегляд
Автор
Челябієва, В. М. (12)
Денисова, Н. М. (2)
Костенко, І. А. (2)
Ольшевська, С. С. (2)
Бараненков, П. О. (1)
Буяльська, Н. П. (1)
Гуз, М. О. (1)
Гуменюк, О. Л. (1)
Оляченко, Т. Ю. (1)
Прибитько, В. М. (1)
... Більше
Тема
біологічна цінність (3)
рослинна сировина (2)
biological value (1)
cocoa butter (1)
ginger (1)
Spinacia Oleracea (1)
turmeric (1)
vegetable-fat mixtures (1)
вершкове масло (1)
виробництво хліба (1)
... Більше
Дата випуску
2020 (14)