ISSN 2415-363X

Перегляд Челябієва В. М.: патенти за назвою

Сортувати за: Впорядкувати за: Результатів на сторінці:

  • Невідомий автор (2020)
    В основу корисної моделі поставлено задачу розробити новий склад кексу, який не містить борошна пшеничного, штучної есенції, що зумовлює привабливий смак та аромат, за рахунок борошняної основи виробу, забезпечує збагачення ...
  • Челябієва, В. М.; Сиза, О. І.; Савченко, О. М.; Михуля, І. М (2018)
    В основу корисної моделі поставлено задачу розробити новий склад кексу, який не містить борошна пшеничного, есенції, хімічних розпушувачів. Суттєвою ознакою кексу "Вівсяно-кукурудзяний", що заявляється, є відсутність у ...
  • Челябієва, В. М.; Сиза, О. І.; Савченко, О. М.; Семенюк, О. Ю. (2017)
    В основу корисної моделі поставлено задачу розробити новий склад кексу, який зумовлює поліпшення якості кексу за кольором, смаком, ароматом, забезпечує зниження калорійності, збагачення пектином, вітамінами. Поставлена ...
  • Челябієва, В. М.; Гаврик, М. В. (2019)
    В основу запропонованої корисної моделі поставлено задачу розробити новий склад льодяникової карамелі з пористою структурою. Суттєвою ознакою льодяникової карамелі "Смаколик" є використання у рецептурі для розпушування ...