IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"
Пошук в архіві
Увійти
українська
English
ISSN 2415-363X
Головна сторінка IRChNUT
→
МАТЕРІАЛИ КОНФЕРЕНЦІЙ
→
Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі
→
Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі
→
Пошук в архіві
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Пошук в архіві
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 8 out of a total of 8 results for community: Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі.
(0.003 seconds)
Зараз показуються 1-8 з 8
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Додаткові запобіжні заходи пакування харчових продуктів під час пандемії COVID-19
Зозуля, Р. В.
;
Денисенко, Т. М.
(
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
,
2020
)
Дослідження фізико-хімічних показників якості рослинних олій
Кабенок, О. В.
;
Денисенко, Т. М.
(
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
,
2020
)
Фальсифікація та ідентифікація натуральних виноградних вин
Масановець, О. А.
;
Денисенко, Т. М.
(
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
,
2020
)
Дослідження показників якості йогуртів, що реалізуються у вітчизняних торговельних мережах
Половий, Д. В.
;
Денисенко, Т. М.
(
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
,
2020
)
Біологічна роль паренхімної або основної тканини рослин
Костирко, Н. В.
;
Денисенко, Т. М.
(
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
,
2020
)
Дослідження показників якості рибних консервів
Коток, В. Ю.
;
Денисенко, Т. М.
(
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
,
2020
)
Оцінка якості хліба пшенично-житнього
Півторак, С. Р.
;
Денисенко, Т. М.
(
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
,
2020
)
Наукові принципи зберігання продуктів
Голуб, Д. Р.
;
Денисенко, Т. М.
(
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
,
2020
)
Зараз показуються 1-8 з 8
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Посилання
Національний університет "Чернігівська політехніка"
Наукова бібліотека Національного університету "Чернігівська політехніка"
Всі матеріали IRChNUT
Розділи та колекції
За датою публікації
Автори
Заголовки
Теми
Розділ
За датою публікації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Увійти
Зареєструвати користувача
Перегляд
Автор
Денисенко, Т. М. (8)
Голуб, Д. Р. (1)
Зозуля, Р. В. (1)
Кабенок, О. В. (1)
Костирко, Н. В. (1)
Коток, В. Ю. (1)
Масановець, О. А. (1)
Половий, Д. В. (1)
Півторак, С. Р. (1)
Тема
виноградне вино (1)
зберігання продуктів (1)
йогурт (1)
консервування (1)
пакування харчових продуктів (1)
пандемія (1)
паренхіма (1)
пшенично-житній хліб (1)
рибні консерви (1)
рослинні олії (1)
... Більше
Дата випуску
2020 (8)