Перегляд зібрання за групою - Автори 2ea38992-d4ef-408e-bdeb-24498bb91ca4

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 31 до 50 із 55 < назад   далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Підвищення харчової цінності хлібобулочних і борошняних кондитерських виробівБуяльська, Н. П.; Гуменюк, О. Л.; Денисова, Н. М.; Челябієва, В. М.
2018Реологічні властивості напівфабрикатів з добавкою конопляного шроту для приготування хліба білогоГуменюк, О. Л.; Ксенюк, М. П.; Козлов, М. В.
2022Технологія бродильних виробництв : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою "Харчові технології та інженерія" (освітній ступінь бакалавр) всіх форм навчанняЗамай, Ж. В.; Гуменюк, О. Л.
2020Технологія бродильних виробництв : тексти лекцій для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» заочної форми навчанняГуменюк, О. Л.
2022Технологія жирів та жирозамінників : тексти лекцій для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою «Харчові технології та інженерія» (освітній ступінь бакалавр) всіх форм навчання. - Ч. ІІГуменюк, О. Л.
2020Технологія жирів та жирозамінників : тексти лекцій для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" заочної форми навчанняГуменюк, О. Л.
2018Технологія харчових виробництв. Переробка м’яса. Переробка овочів і фруктів. Виробництво вина : тексти лекцій для студентів спеціальності 181 "Харчові технології". Частина 1.Гуменюк, О. Л.
2018Технологія харчових виробництв. Переробка м’яса. Переробка овочів і фруктів. Виробництво вина : тексти лекцій для студентів спеціальності 181 "Харчові технології". Частина 2Гуменюк, О. Л.
2022Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів : методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою "Харчові технології та інженерія" (освітній ступінь бакалавр)Волкова, Р. М.; Гуменюк, О. Л.; Хребтань, О. Б.; Іваненко, К. М.
2016Удосконалення способу приготування білого хліба з добавкою пшеничних зеренГуменюк, О. Л.; Ксенюк, М. П.; Ільїн, Р. О.
2021Фортифікація пшеничного хліба інноваційними інгредієнтами рослин- ного походженняЗамай, Ж. В.; Гуменюк, О. Л.; Волкова, Р. М.; Хребтань, О. Б.; Цибуля, С. Д.
2021Фортифікація пшеничного хліба інноваційними інгредієнтами рослинного походженняЗамай, Ж. В.; Гуменюк, О. Л.; Волкова, Р. М.; Хребтань, О. Б.; Цибуля, С. Д.
2013Харчова хімія : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія"Гуменюк, О. Л.
2022Харчова хімія : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою "Харчові технології та інженерія" (освітній ступінь бакалавр) всіх форм навчанняГуменюк, О. Л.
2022Харчова хімія : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою "Харчові технології та інженерія" (освітній ступінь бакалавр) всіх форм навчанняГуменюк, О. Л.
2018Харчова хімія : тексти лекцій для студентів напряму підготовки 181 "Харчові технології". Частина 2Гуменюк, О. Л.
2018Харчова хімія : тексти лекцій для студентів напряму підготовки 181 "Харчові технології". Частина 1Гуменюк, О. Л.
2013Харчова хімія : тексти лекцій для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія"Гуменюк, О. Л.
2014Харчові добавки : методичні вказівки до виконання контрольної роботи для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія"Гуменюк, О. Л.
2014Харчові добавки : методичні вказівки до практичних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія"Гуменюк, О. Л.