Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Електронний репозиторій Чернігівського Національного Технологічного Університету
Перегляд зібрання за групою - Автори 2ea38992-d4ef-408e-bdeb-24498bb91ca4
Перейти до:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
по заголовку
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати 31 до 50 із 55
< назад
далі >
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Підвищення харчової цінності хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів
Буяльська, Н. П.
;
Гуменюк, О. Л.
;
Денисова, Н. М.
;
Челябієва, В. М.
2018
Реологічні властивості напівфабрикатів з добавкою конопляного шроту для приготування хліба білого
Гуменюк, О. Л.
;
Ксенюк, М. П.
;
Козлов, М. В.
2022
Технологія бродильних виробництв : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою "Харчові технології та інженерія" (освітній ступінь бакалавр) всіх форм навчання
Замай, Ж. В.
;
Гуменюк, О. Л.
2020
Технологія бродильних виробництв : тексти лекцій для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» заочної форми навчання
Гуменюк, О. Л.
2022
Технологія жирів та жирозамінників : тексти лекцій для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою «Харчові технології та інженерія» (освітній ступінь бакалавр) всіх форм навчання. - Ч. ІІ
Гуменюк, О. Л.
2020
Технологія жирів та жирозамінників : тексти лекцій для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" заочної форми навчання
Гуменюк, О. Л.
2018
Технологія харчових виробництв. Переробка м’яса. Переробка овочів і фруктів. Виробництво вина : тексти лекцій для студентів спеціальності 181 "Харчові технології". Частина 1.
Гуменюк, О. Л.
2018
Технологія харчових виробництв. Переробка м’яса. Переробка овочів і фруктів. Виробництво вина : тексти лекцій для студентів спеціальності 181 "Харчові технології". Частина 2
Гуменюк, О. Л.
2022
Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів : методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою "Харчові технології та інженерія" (освітній ступінь бакалавр)
Волкова, Р. М.
;
Гуменюк, О. Л.
;
Хребтань, О. Б.
;
Іваненко, К. М.
2016
Удосконалення способу приготування білого хліба з добавкою пшеничних зерен
Гуменюк, О. Л.
;
Ксенюк, М. П.
;
Ільїн, Р. О.
2021
Фортифікація пшеничного хліба інноваційними інгредієнтами рослин- ного походження
Замай, Ж. В.
;
Гуменюк, О. Л.
;
Волкова, Р. М.
;
Хребтань, О. Б.
;
Цибуля, С. Д.
2021
Фортифікація пшеничного хліба інноваційними інгредієнтами рослинного походження
Замай, Ж. В.
;
Гуменюк, О. Л.
;
Волкова, Р. М.
;
Хребтань, О. Б.
;
Цибуля, С. Д.
2013
Харчова хімія : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія"
Гуменюк, О. Л.
2022
Харчова хімія : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою "Харчові технології та інженерія" (освітній ступінь бакалавр) всіх форм навчання
Гуменюк, О. Л.
2022
Харчова хімія : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою "Харчові технології та інженерія" (освітній ступінь бакалавр) всіх форм навчання
Гуменюк, О. Л.
2018
Харчова хімія : тексти лекцій для студентів напряму підготовки 181 "Харчові технології". Частина 2
Гуменюк, О. Л.
2018
Харчова хімія : тексти лекцій для студентів напряму підготовки 181 "Харчові технології". Частина 1
Гуменюк, О. Л.
2013
Харчова хімія : тексти лекцій для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія"
Гуменюк, О. Л.
2014
Харчові добавки : методичні вказівки до виконання контрольної роботи для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія"
Гуменюк, О. Л.
2014
Харчові добавки : методичні вказівки до практичних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія"
Гуменюк, О. Л.