Перегляд зібрання за групою - Автори ccd14e4e-6485-4f7e-9be5-036eb0684a9a

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 20 із 33  далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2012Автоматизация поддержания температуры и уровня электролита аккумуляторных батарейМіщенко, М. В.; Сиза, О. І.; Міщенко, О.М.; Зенченко, С.С.
2016Біохімія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робот для студентів спеціальності 227 – Фізична реабілітаціяСавченко, О. М.; Челябієва, В. М.; Сиза, О. І.
2014Біохімія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.010203 «Здоров’я людини»Савченко, О. М.; Сиза, О. І.; Челябієва, В. М.
2019Виробництво житньо-пшеничного хліба з використанням пряно-ароматичної сировиниКалініченко, Ю. Д.; Савченко, О. М.; Сиза, О. І.
2012Влияние производных 3,4-дихлор-(2н)-пиридазин-3-она на коррозионную стойкость металлических конструкцийЧелябієва, В. М.; Квашук, Ю. В.; Сиза, О. І.
2015Вплив технологічних факторів на вміст вітаміну с у фруктових сокахЧелябієва, В. М.; Савченко, О. М.; Сиза, О. І.
2012Вплив технологічних факторів на корозійну тривкість сталей у харчових виробництвахКвашук, Ю. В.; Сиза, О. І.; Савченко, О. М.; Челябієва, В. М.
2016Вплив цикорію, кави, лимонного соку на ферментативну активність дріжджів та якість пшеничного хлібаCавченко, О. М.; Сиза, О. І.; Зінченко, Ю. С.; Деркач, Т. Л.; Михайлова, М. І.
2017Експертиза харчових продуктів : метод. вказівки. до виконання лаб. робіт для студентів галузі знань – 18 "Виробництво та технології", спеціальність - 181 "Харчові технології"Челябієва, В. М.; Сиза, О. І.; Савченко, О. М.
2018Екстракт із коріння кульбаби лікарської як перспективна сировина у виробництві харчових концентратівСиза, О. І.; Кичка, А. Л.; Гусол, Т. О.; Cавченко, О. М.
2016Екстракти рослинної сировини в інгібіторному захисті сталіСавченко, О. М.; Сиза, О.І.; Корольов, О.О.; Квашук, Ю.В.; Максименко, А.О.
2018Ефективність контролю якості харчових продуктів методом тонкошарової хроматографіїСиза, О. І.; Тимкова, І. О.; Савченко, О. В.; Челябієва, В. М.
2012Загальна та неорганічна хімія. Лабораторний практикум для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія"Сиза, О.І.; Савченко, О. М.
2015Йододефіцит і раціональне харчуванняСиза, О. І.; Савченко, О. М.; Коваленко, М. С.; Тимкова, І. О.
2015Исследование влияния производных 3,4-дихлор-(2н)-пиридазин-3-она на коррозионную стойкость сталиСиза, О. І.; Челябієва, В. М.; Гуменюк, О. Л.; Квашук, Ю. В.
2018Кондитерське виробництво : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технології харчових виробництв» для студентів спеціальності 181 "Харчові технології"Ксенюк, М. П.; Сиза, О. І.
2013Механізм дії інгібіторів корозії на основі рослинної сировиниСавченко, О. М.; Квашук, Ю.В.; Сиза, О. І.
2014Основи кулінарної майстерності : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 – Харчові технології та інженеріяКсенюк, М. П.; Сиза, О. І.
2017Основи виробництва продуктів оздоровчого призначення : метод. вказ. до виконання лаб. робіт для студентів галузі знань – 18 "Виробництво та технології", спеціальність – 181 "Харчові технології"Челябієва, В. М.; Сиза, О. І.; Савченко, О. М.
2017Основи кулінарної майстерності : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології"Ксенюк, М. П.; Сиза, О. І.