Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2012 | Автоматизация поддержания температуры и уровня электролита аккумуляторных батарей | Міщенко, М. В.; Сиза, О. І.; Міщенко, О.М.; Зенченко, С.С. |
2016 | Біохімія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робот для студентів спеціальності 227 – Фізична реабілітація | Савченко, О. М.; Челябієва, В. М.; Сиза, О. І. |
2014 | Біохімія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.010203 «Здоров’я людини» | Савченко, О. М.; Сиза, О. І.; Челябієва, В. М. |
2019 | Виробництво житньо-пшеничного хліба з використанням пряно-ароматичної сировини | Калініченко, Ю. Д.; Савченко, О. М.; Сиза, О. І. |
2012 | Влияние производных 3,4-дихлор-(2н)-пиридазин-3-она на коррозионную стойкость металлических конструкций | Челябієва, В. М.; Квашук, Ю. В.; Сиза, О. І. |
2015 | Вплив технологічних факторів на вміст вітаміну с у фруктових соках | Челябієва, В. М.; Савченко, О. М.; Сиза, О. І. |
2012 | Вплив технологічних факторів на корозійну тривкість сталей у харчових виробництвах | Квашук, Ю. В.; Сиза, О. І.; Савченко, О. М.; Челябієва, В. М. |
2016 | Вплив цикорію, кави, лимонного соку на ферментативну активність дріжджів та якість пшеничного хліба | Cавченко, О. М.; Сиза, О. І.; Зінченко, Ю. С.; Деркач, Т. Л.; Михайлова, М. І. |
2017 | Експертиза харчових продуктів : метод. вказівки. до виконання лаб. робіт для студентів галузі знань – 18 "Виробництво та технології", спеціальність - 181 "Харчові технології" | Челябієва, В. М.; Сиза, О. І.; Савченко, О. М. |
2018 | Екстракт із коріння кульбаби лікарської як перспективна сировина у виробництві харчових концентратів | Сиза, О. І.; Кичка, А. Л.; Гусол, Т. О.; Cавченко, О. М. |
2016 | Екстракти рослинної сировини в інгібіторному захисті сталі | Савченко, О. М.; Сиза, О.І.; Корольов, О.О.; Квашук, Ю.В.; Максименко, А.О. |
2018 | Ефективність контролю якості харчових продуктів методом тонкошарової хроматографії | Сиза, О. І.; Тимкова, І. О.; Савченко, О. В.; Челябієва, В. М. |
2012 | Загальна та неорганічна хімія. Лабораторний практикум для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" | Сиза, О.І.; Савченко, О. М. |
2015 | Йододефіцит і раціональне харчування | Сиза, О. І.; Савченко, О. М.; Коваленко, М. С.; Тимкова, І. О. |
2015 | Исследование влияния производных 3,4-дихлор-(2н)-пиридазин-3-она на коррозионную стойкость стали | Сиза, О. І.; Челябієва, В. М.; Гуменюк, О. Л.; Квашук, Ю. В. |
2018 | Кондитерське виробництво : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технології харчових виробництв» для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" | Ксенюк, М. П.; Сиза, О. І. |
2013 | Механізм дії інгібіторів корозії на основі рослинної сировини | Савченко, О. М.; Квашук, Ю.В.; Сиза, О. І. |
2014 | Основи кулінарної майстерності : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 – Харчові технології та інженерія | Ксенюк, М. П.; Сиза, О. І. |
2017 | Основи виробництва продуктів оздоровчого призначення : метод. вказ. до виконання лаб. робіт для студентів галузі знань – 18 "Виробництво та технології", спеціальність – 181 "Харчові технології" | Челябієва, В. М.; Сиза, О. І.; Савченко, О. М. |
2017 | Основи кулінарної майстерності : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" | Ксенюк, М. П.; Сиза, О. І. |