DSpace JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Перегляд зібрання за групою - Автори da474ff9-2cd7-47ac-9b88-5ae1a7b0eb6a
Результати 1 до 6 із 6
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2017 | Використання нетрадиційної сировини у кондитерському виробництві | Челябієва, В. М.; Семенюк, О. Ю.; Гаврик, М. В. |
2017 | Використання порошку з кісточок яблук у приготуванні льодяникової карамелі та праліне | Челябієва, В. М.; Гаврик, М. В. |
2017 | Використання порошку яблучних кісточок у харчових технологіях | Челябієва, В. М.; Гаврик, М. В. |
2019 | Використання фітоекстрактів у технології льодяникової карамелі | Гаврик, М. В. |
2019 | Склад льодяникової карамелі "Смаколик" : патент 134081 UA | Челябієва, В. М.; Гаврик, М. В. |
2019 | Інноваційна сировина для збагачення кондитерських виробів | Челябієва, В. М.; Гаврик, М. В. |