Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-8 зі 8.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Інноваційна сировина для збагачення кондитерських виробівЧелябієва, В. М.; Гаврик, М. В.
2020Розробка технології приготування масла вершкового підвищеної біологічної цінності з використанням рослинної сировиниОльшевська, С. С.; Челябієва, В. М.
2020Використання рослинної сировини у технології льодяникової карамелі на паличці для підвищення біологічної цінностіГуз, М. О.; Челябієва, В. М.
2020Технологія отримання кефіру з використанням мікрофлори житньої закваскиОляченко, Т. Ю.; Щерба, Л. В.; Челябієва, В. М.
2020Виробництво хліба з використанням хмелевої закваскиСорокіна, Д. С.; Яремчук-Новіков, М. А.; Челябієва, В. М.
2020Розробка рецептури та технології приготування морквяно-вівсяного печиваПрибитько, В. М.; Челябієва, В. М.
2020Розробка технології пшеничного хліба з використанням Spinacia OleraceaБараненков, П. О.; Челябієва, В. М.
2021Мікроорганізми як індикатори екологічного стану довкілляВатолін, В. В.; Коваленко, О. І.; Челябієва, В. М.