IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"
Пошук в архіві
Увійти
українська
English
ISSN 2415-363X
Головна сторінка IRChNUT
→
ПРАЦІ НАУКОВЦІВ НУ «Чернігівська політехніка»
→
НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИЙ ІНСТИТУТ УПРАВЛІННЯ ТА АДМІНІСТРУВАННЯ
→
Факультет проектного менеджменту, управління якістю та життєзабезпечення
→
Хребтань Олена Борисівна
→
Пошук в архіві
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Пошук в архіві
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 10 out of a total of 15 results for community: Хребтань Олена Борисівна.
(0.03 seconds)
Зараз показуються 1-10 з 15
1
2
Наступна сторінка
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Технічна мікробіологія : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» денної і заочної форм навчання
Сероштан, І. О.
;
Хребтань, О. Б.
(
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
,
2021
)
Переваги запровадження міжнародної системи HACCP на підприємствах харчової промисловості м. Чернігова
Бусел, О. В.
;
Хребтань, О. Б.
(
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
,
2020
)
Харчові технології : методичні вказівки до виконання кваліфікаційних робіт для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 "Харчові технології"
Цибуля, С. Д.
;
Хребтань, О. Б.
;
Замай, Ж. В.
;
Гуменюк, О. Л.
;
Костенко, І. А.
(
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
,
2021
)
Харчові технології : методичні вказівки до виконання програми переддипломної практики для здобувачів другого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" освітньо-професійної програми "Харчові технології" всіх форм навчання
Хребтань, О. Б.
;
Цибуля, С. Д.
;
Замай, Ж. В.
;
Іваненко, К. М.
(
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
,
2021
)
Фортифікація пшеничного хліба інноваційними інгредієнтами рослин- ного походження
Замай, Ж. В.
;
Гуменюк, О. Л.
;
Волкова, Р. М.
;
Хребтань, О. Б.
;
Цибуля, С. Д.
(
НУ «Чернігівська політехніка»
,
2021
)
Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів : методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою "Харчові технології та інженерія" (освітній ступінь бакалавр)
Волкова, Р. М.
;
Гуменюк, О. Л.
;
Хребтань, О. Б.
;
Іваненко, К. М.
(
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
,
2022
)
Переддипломна практика : методичні вказівки для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" освітньо-професійної програми "Харчові технології та інженерія" всіх форм навчання
Хребтань, О. Б.
;
Гуменюк, О. Л.
;
Іваненко, К. М.
;
Волкова, Р. М.
(
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
,
2022
)
Технологічна практика : методичні вказівки для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" ОПП "Харчові технології та інженерія"
Хребтань, О. Б.
;
Волкова, Р. М.
;
Іваненко, К. М.
(
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
,
2022
)
Ознайомча практика : методичні вказівки для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" освітньо-професійної програми "Харчові технології та інженерія" всіх форм навчання
Хребтань, О. Б.
;
Гуменюк, О. Л.
;
Іваненко, К. М.
;
Волкова, Р. М.
(
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
,
2022
)
Організація НАССР на підприємствах харчової промисловості : методичні вказівки до практичних занять і самостійної роботи для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" ОПП "Харчові технології та інженерія" всіх форм навчання
Хребтань, О. Б.
(
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
,
2022
)
Зараз показуються 1-10 з 15
1
2
Наступна сторінка
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Посилання
Національний університет "Чернігівська політехніка"
Наукова бібліотека Національного університету "Чернігівська політехніка"
Всі матеріали IRChNUT
Розділи та колекції
За датою публікації
Автори
Заголовки
Теми
Розділ
За датою публікації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Увійти
Зареєструвати користувача
Перегляд
Автор
Хребтань, О. Б. (15)
Волкова, Р. М. (8)
Гуменюк, О. Л. (7)
Іваненко, К. М. (6)
Замай, Ж. В. (5)
Цибуля, С. Д. (3)
Бусел, О. В. (1)
Костенко, І. А. (1)
Пономаренко, С. І. (1)
Сероштан, І. О. (1)
Тема
broccoli and cauliflower powder (1)
fortification (1)
lemon zest (1)
recipe (1)
wheat bread (1)
безпечність (1)
екстрактивність дробини (1)
колоїдна стійкість (1)
крафтове виробництво (1)
міжнародна система HACCP (1)
... Більше
Дата випуску
2023 (2)
2022 (8)
2021 (4)
2020 (1)