DSpace JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Перегляд зібрання за групою - Автори 655c1bbf-3fca-412e-9632-fbf11b3173c9
Результати 1 до 20 із 27
далі >
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2017 | Бісквітний напівфабрикат підвищеної харчової цінності з добавкою лляного шроту | Гуменюк, О. Л.; Городиська, О. В.; Ксенюк, М. П. |
2015 | Використання ароматизованої олії у випічці здобних хлібобулочних виробів | Гуменюк, О. Л.; Ксенюк, М. П.; Шупило, К. О.; Семенюк, О. Ю. |
2016 | Доцільність використання плодів горобини для попередження пліснявіння хліба | Гуменюк, О. Л.; Ксенюк, М. П.; Зінченко, Ю. С.; Деркач, Т. Л. |
2019 | Заміна гідрогенізованих жирів на рослинну олію у складі борошняних кондитерських виробів | Гуменюк, О. Л.; Ксенюк, М. П.; Дениско, О. М.; Кирій, А. С. |
2017 | Кондитерське виробництво : методичні вказівки до виконання дипломного проекту для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" освітнього рівня «бакалавр». | Ксенюк, М. П. |
2018 | Кондитерське виробництво : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технології харчових виробництв» для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" | Ксенюк, М. П.; Сиза, О. І. |
2016 | Методичні вказівки для самостійного опрацювання розрахунків пофазних і виробничих рецептур для студентів галузі знань 0517 «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції» за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання | Ксенюк, М. П. |
2016 | Методичні вказівки до виконання курсової роботи для студентів галузі знань 0517 «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції» за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання | Ксенюк, М. П. |
2016 | Методичні вказівки до складання схем технологічних процесів хлібопекарського виробництва для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання | Ксенюк, М. П. |
2014 | Основи кулінарної майстерності : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 – Харчові технології та інженерія | Ксенюк, М. П.; Сиза, О. І. |
2017 | Основи кулінарної майстерності : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" | Ксенюк, М. П.; Сиза, О. І. |
2018 | Реологічні властивості напівфабрикатів з добавкою конопляного шроту для приготування хліба білого | Гуменюк, О. Л.; Ксенюк, М. П.; Козлов, М. В. |
2016 | Розрахунок здобних сухарних виробів : методичні вказівки до виконання дипломного проекту для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" освітнього рівня «бакалавр» | Ксенюк, М. П. |
2017 | Розрахунок бубличних виробів : методичні вказівки до виконання дипломного проекту для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" освітнього рівня «бакалавр» | Ксенюк, М. П. |
2017 | Розрахунок лінії соломки : методичні вказівки до виконання дипломного проекту для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" освітнього рівня «бакалавр» | Ксенюк, М. П. |
2016 | Санітарно-технічна та енергетична частина : методичні вказівки до виконання дипломного проекту для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" освітнього рівня «бакалавр» | Ксенюк, М. П. |
2016 | Технологія харчових виробництв : методичні вказівки для самостійного опрацювання розрахунків пофазних і виробничих рецептур для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання | Ксенюк, М. П. |
2016 | Технологія харчових виробництв : методичні вказівки до виконання дипломного проекту для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання | Ксенюк, М. П. |
2016 | Технологія харчових виробництв : методичні вказівки до виконання курсового проекту для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання | Ксенюк, М. П. |
2016 | Технологія харчових виробництв : методичні вказівки до виконання курсової роботи для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання | Ксенюк, М. П. |