Перегляд зібрання за групою - Автори 655c1bbf-3fca-412e-9632-fbf11b3173c9

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 20 із 27  далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2017Бісквітний напівфабрикат підвищеної харчової цінності з добавкою лляного шротуГуменюк, О. Л.; Городиська, О. В.; Ксенюк, М. П.
2015Використання ароматизованої олії у випічці здобних хлібобулочних виробівГуменюк, О. Л.; Ксенюк, М. П.; Шупило, К. О.; Семенюк, О. Ю.
2016Доцільність використання плодів горобини для попередження пліснявіння хлібаГуменюк, О. Л.; Ксенюк, М. П.; Зінченко, Ю. С.; Деркач, Т. Л.
2019Заміна гідрогенізованих жирів на рослинну олію у складі борошняних кондитерських виробівГуменюк, О. Л.; Ксенюк, М. П.; Дениско, О. М.; Кирій, А. С.
2017Кондитерське виробництво : методичні вказівки до виконання дипломного проекту для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" освітнього рівня «бакалавр».Ксенюк, М. П.
2018Кондитерське виробництво : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технології харчових виробництв» для студентів спеціальності 181 "Харчові технології"Ксенюк, М. П.; Сиза, О. І.
2016Методичні вказівки для самостійного опрацювання розрахунків пофазних і виробничих рецептур для студентів галузі знань 0517 «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції» за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчанняКсенюк, М. П.
2016Методичні вказівки до виконання курсової роботи для студентів галузі знань 0517 «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції» за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчанняКсенюк, М. П.
2016Методичні вказівки до складання схем технологічних процесів хлібопекарського виробництва для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчанняКсенюк, М. П.
2014Основи кулінарної майстерності : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 – Харчові технології та інженеріяКсенюк, М. П.; Сиза, О. І.
2017Основи кулінарної майстерності : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології"Ксенюк, М. П.; Сиза, О. І.
2018Реологічні властивості напівфабрикатів з добавкою конопляного шроту для приготування хліба білогоГуменюк, О. Л.; Ксенюк, М. П.; Козлов, М. В.
2016Розрахунок здобних сухарних виробів : методичні вказівки до виконання дипломного проекту для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" освітнього рівня «бакалавр»Ксенюк, М. П.
2017Розрахунок бубличних виробів : методичні вказівки до виконання дипломного проекту для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" освітнього рівня «бакалавр»Ксенюк, М. П.
2017Розрахунок лінії соломки : методичні вказівки до виконання дипломного проекту для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" освітнього рівня «бакалавр»Ксенюк, М. П.
2016Санітарно-технічна та енергетична частина : методичні вказівки до виконання дипломного проекту для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" освітнього рівня «бакалавр»Ксенюк, М. П.
2016Технологія харчових виробництв : методичні вказівки для самостійного опрацювання розрахунків пофазних і виробничих рецептур для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчанняКсенюк, М. П.
2016Технологія харчових виробництв : методичні вказівки до виконання дипломного проекту для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчанняКсенюк, М. П.
2016Технологія харчових виробництв : методичні вказівки до виконання курсового проекту для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчанняКсенюк, М. П.
2016Технологія харчових виробництв : методичні вказівки до виконання курсової роботи для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчанняКсенюк, М. П.