Перегляд зібрання за групою - Автори a14b2101-e680-43cd-b0b0-6612ad32e10b

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 20 із 31  далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2016Біохімія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робот для студентів спеціальності 227 – Фізична реабілітаціяСавченко, О. М.; Челябієва, В. М.; Сиза, О. І.
2016Біохімія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робот для студентів спеціальності 227 " Фізична реабілітація"Савченко, О. М.; Челябієва, В. М.; Сиза, О. І.
2014Біохімія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.010203 «Здоров’я людини»Савченко, О. М.; Сиза, О. І.; Челябієва, В. М.
2013Біохімія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія"Савченко, О. М.; Сиза, О.І.
2019Виробництво житньо-пшеничного хліба з використанням пряно-ароматичної сировиниКалініченко, Ю. Д.; Савченко, О. М.; Сиза, О. І.
2019Виробництво хліба з використанням фітосировиниЗапека, М. О.; Савченко, О. М.; Городиська, О. В.
2015Вплив технологічних факторів на вміст вітаміну с у фруктових сокахЧелябієва, В. М.; Савченко, О. М.; Сиза, О. І.
2012Вплив технологічних факторів на корозійну тривкість сталей у харчових виробництвахКвашук, Ю. В.; Сиза, О. І.; Савченко, О. М.; Челябієва, В. М.
2014Вторинна сировина харчових виробництв у інгібіторному захисті сталейСиза, О. І.; Савченко, О. М.; Корольов, О.; Авер’янов, Ф.
2020Дослідження антиоксидантних властивостей фітоекстрактів плодів гранату та грейфрутового дереваМихайлова, М. І.; Савченко, О. М.
2013Дослідження протимікробної дії харчових добавок з нативними біоцидними властивостямиПавленко, Н.В.; Мольченко, Я. А.; Савченко, О. М.; Челябієва, В. М.
2017Експертиза харчових продуктів : метод. вказівки. до виконання лаб. робіт для студентів галузі знань – 18 "Виробництво та технології", спеціальність - 181 "Харчові технології"Челябієва, В. М.; Сиза, О. І.; Савченко, О. М.
2016Екстракти рослинної сировини в інгібіторному захисті сталіСавченко, О. М.; Сиза, О.І.; Корольов, О.О.; Квашук, Ю.В.; Максименко, А.О.
2012Загальна та неорганічна хімія. Лабораторний практикум для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія"Сиза, О.І.; Савченко, О. М.
2015Йододефіцит і раціональне харчуванняСиза, О. І.; Савченко, О. М.; Коваленко, М. С.; Тимкова, І. О.
2013Механізм дії інгібіторів корозії на основі рослинної сировиниСавченко, О. М.; Квашук, Ю.В.; Сиза, О. І.
2017Основи виробництва продуктів оздоровчого призначення : метод. вказ. до виконання лаб. робіт для студентів галузі знань – 18 "Виробництво та технології", спеціальність – 181 "Харчові технології"Челябієва, В. М.; Сиза, О. І.; Савченко, О. М.
2016Охорона навколишнього середовища. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»Савченко, О. М.; Сиза, О. І.; Челябієва, В. М.
2011Протикорозійний захист обладнання харчових виробництв у кислотних робочих середовищахСиза, О. І.; Савченко, О. М.; Квашук, Ю.В.
2014Розробка технологічних основ для підвищення підйомної сили хлібопекарських дріжджівСавченко, О. М.; Челябієва, В. М.; Сиза, О. І.