Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2016 | Біохімія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робот для студентів спеціальності 227 – Фізична реабілітація | Савченко, О. М.; Челябієва, В. М.; Сиза, О. І. |
2016 | Біохімія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робот для студентів спеціальності 227 " Фізична реабілітація" | Савченко, О. М.; Челябієва, В. М.; Сиза, О. І. |
2014 | Біохімія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.010203 «Здоров’я людини» | Савченко, О. М.; Сиза, О. І.; Челябієва, В. М. |
2013 | Біохімія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" | Савченко, О. М.; Сиза, О.І. |
2019 | Виробництво житньо-пшеничного хліба з використанням пряно-ароматичної сировини | Калініченко, Ю. Д.; Савченко, О. М.; Сиза, О. І. |
2019 | Виробництво хліба з використанням фітосировини | Запека, М. О.; Савченко, О. М.; Городиська, О. В. |
2015 | Вплив технологічних факторів на вміст вітаміну с у фруктових соках | Челябієва, В. М.; Савченко, О. М.; Сиза, О. І. |
2012 | Вплив технологічних факторів на корозійну тривкість сталей у харчових виробництвах | Квашук, Ю. В.; Сиза, О. І.; Савченко, О. М.; Челябієва, В. М. |
2014 | Вторинна сировина харчових виробництв у інгібіторному захисті сталей | Сиза, О. І.; Савченко, О. М.; Корольов, О.; Авер’янов, Ф. |
2020 | Дослідження антиоксидантних властивостей фітоекстрактів плодів гранату та грейфрутового дерева | Михайлова, М. І.; Савченко, О. М. |
2013 | Дослідження протимікробної дії харчових добавок з нативними біоцидними властивостями | Павленко, Н.В.; Мольченко, Я. А.; Савченко, О. М.; Челябієва, В. М. |
2017 | Експертиза харчових продуктів : метод. вказівки. до виконання лаб. робіт для студентів галузі знань – 18 "Виробництво та технології", спеціальність - 181 "Харчові технології" | Челябієва, В. М.; Сиза, О. І.; Савченко, О. М. |
2016 | Екстракти рослинної сировини в інгібіторному захисті сталі | Савченко, О. М.; Сиза, О.І.; Корольов, О.О.; Квашук, Ю.В.; Максименко, А.О. |
2012 | Загальна та неорганічна хімія. Лабораторний практикум для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" | Сиза, О.І.; Савченко, О. М. |
2015 | Йододефіцит і раціональне харчування | Сиза, О. І.; Савченко, О. М.; Коваленко, М. С.; Тимкова, І. О. |
2013 | Механізм дії інгібіторів корозії на основі рослинної сировини | Савченко, О. М.; Квашук, Ю.В.; Сиза, О. І. |
2017 | Основи виробництва продуктів оздоровчого призначення : метод. вказ. до виконання лаб. робіт для студентів галузі знань – 18 "Виробництво та технології", спеціальність – 181 "Харчові технології" | Челябієва, В. М.; Сиза, О. І.; Савченко, О. М. |
2016 | Охорона навколишнього середовища. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» | Савченко, О. М.; Сиза, О. І.; Челябієва, В. М. |
2011 | Протикорозійний захист обладнання харчових виробництв у кислотних робочих середовищах | Сиза, О. І.; Савченко, О. М.; Квашук, Ю.В. |
2014 | Розробка технологічних основ для підвищення підйомної сили хлібопекарських дріжджів | Савченко, О. М.; Челябієва, В. М.; Сиза, О. І. |