Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Електронний репозиторій Чернігівського Національного Технологічного Університету
Перегляд зібрання за групою - Автори cb28ddcd-836b-463e-881d-a762adbaaab9
Перейти до:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
по заголовку
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати 24 до 40 із 40
< назад
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2022
Технологія молока та молочних продуктів : методичні вказівки до лабораторного курсу та самостійної роботи здобувачів вищої освіти за освітньою програмою "Харчові технології та інженерія" (освітній ступінь бакалавр)
Замай, Ж. В.
2020
Технологія молока та молочних продуктів : методичні вказівки до лабораторного курсу та самостійної роботи здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» заочної форм навчання
Замай, Ж. В.
2023
Технологія переробки продуктів тваринництва. Модуль 1. Технологія молока та молочних продуктів : методичні вказівки до виконання курсової роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньою програмою «Харчові технології та інженерія» всіх форм навчання
Замай, Ж. В.
;
Іваненко, К. М.
2022
Ферментовані напої на рослинному молоці
Замай, Ж. В.
;
Сорокіна, Д. С.
2021
Фортифікація пшеничного хліба інноваційними інгредієнтами рослин- ного походження
Замай, Ж. В.
;
Гуменюк, О. Л.
;
Волкова, Р. М.
;
Хребтань, О. Б.
;
Цибуля, С. Д.
2021
Фортифікація пшеничного хліба інноваційними інгредієнтами рослинного походження
Замай, Ж. В.
;
Гуменюк, О. Л.
;
Волкова, Р. М.
;
Хребтань, О. Б.
;
Цибуля, С. Д.
2021
Харчові технології : методичні вказівки до виконання кваліфікаційних робіт для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 "Харчові технології"
Цибуля, С. Д.
;
Хребтань, О. Б.
;
Замай, Ж. В.
;
Гуменюк, О. Л.
;
Костенко, І. А.
2021
Харчові технології : методичні вказівки до виконання програми переддипломної практики для здобувачів другого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" освітньо-професійної програми "Харчові технології" всіх форм навчання
Хребтань, О. Б.
;
Цибуля, С. Д.
;
Замай, Ж. В.
;
Іваненко, К. М.
2022
Хімія в харчових технологіях. Модуль 3 «Фізична та колоїдна хімія» : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Харчові технології та інженерія» (освітній ступінь бакалавр) всіх форм навчання
Замай, Ж. В.
2022
Хімія в харчових технологіях. Модуль 4 "Органічна хімія" : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою "Харчові технології та інженерія" (освітній ступінь бакалавр) всіх форм навчання
Замай, Ж. В.
;
Гуменюк, О. Л.
2022
Хімія в харчових технологіях. Модуль 4 «Органічна хімія» : методичні вказівки до виконання контрольної роботи для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою «Харчові технології та інженерія» (освітній ступінь бакалавр) всіх форм навчання
Замай, Ж. В.
2020
Хімія навколишнього середовища. Частина 1. Загальна хімія
Замай, Ж. В.
;
Ткаченко, С. В.
2019
Інноваційні технології та управління якістю харчових виробництв : методичні рекомендації до виконання курсового проекту для здобувачів освітнього ступеня «магістр» спеціальності 181 «Харчові технології»
Замай, Ж. В.
2021
Інноваційні технології харчових виробництв : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт здобувачів другого рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології»
Замай, Ж. В.
;
Цибуля, С. Д.
2021
Інноваційні технології харчових виробництв : методичні вказівки до організації самостійної роботи і проведення практичних занять здобувачів другого рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології»
Замай, Ж. В.
;
Цибуля, С. Д.
;
Пасов, Г. В.
2021
Інноваційні технології харчових виробництв : методичні рекомендації до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня, спеціальності 181 "Харчові технології"
Замай, Ж. В.
;
Буяльська, Н. П.
2021
Інформаційні технології при водопідготовці та можливості її автоматизації на прикладі виробництва питної води «Сіверська»
Замай, Ж. В.
;
Боровик, С. Г.
;
Костенко, І. А.
;
Пасов, Г. В.
;
Буяльська, Н. П.
;
Цибуля, С. Д.